Hasýlat 40 milyon ama bu son haberle yeþil in 1 tl den 35 tl ye gittiði hareketi animsatiyorsun
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hasýlat 40 milyon ama bu son haberle yeþil in 1 tl den 35 tl ye gittiði hareketi animsatiyorsun
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
tactr 6 aylýk ciro 3 milyon kasada para yok fiyat 8,00
iztar 6 aylýk ciro. 10 milyon kasada para yok fiyat 8,00
frigo 9 aylýk ciro :40 milyon kasada para 3,5 milyon fiyat 2,11
doðrusal orantý yaparsak
tacr tr ye göre 80 tl, iztara göre 40 tl görmesi gerekir deðil mi.benimki sadece hayal.ytd
Çift hane görür düþünüyorum...
yatýrým tavsiyesi deðildir
5 sene önce 3 liralardan60 kuruþlara düþtü,geçen sene 2.2 hareketi yapýp yine gevþedi..bu hareketi bana kalýrsa devam edecek,çift haneler olacaðýný sanmam ama 3 lirayý geçerse daha gideceðini düþünüyorum.bende 3000 lot var,maliyetim 1.23...hacim gittikçe artýyor,bakalým nolacak...yatýrým tavsiyesi deðildir
***FRIGO*** FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Hak Kullanım Süreç İptal Bildirimi )
Özet Bilgi İflas erteleme sürecinin sonlandırılması
Süreç İptal Nedeni
Şirketimiz 28.11.2018 tarihli son duruşmada alınan kararlardan anlaşıldığı üzere borca batıklıktan çıkmıştır. Bu nedenle iflas ertelemeye gerek kalmadığından, mahkemece şirket üzerindeki ihtiyati tedbir ve kayyım gözetimi kaldırılmış ve dava sonlandırılmıştır. Süreci sonlandırmak amacıyla yapılmış açıklamadır.
İptal Edilen Süreç
İflas / İflas Ertelemeye İlişkin Bildirim
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/722230
BIST
29 Kasım 2018 14:12
2,99 da ciddi direnci var.Bu rakamın üstünde aylık kapanış lazım.
yat.tav.değildir.
Yer Ýmleri