Teþekkürler ismail34
Yukardaki beyanlarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, þahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Cuma günü seansýn son anlarýnda yukarý hareket edip günün en yükseðinden kapatmasý umut verdi
Bu hareketin devamýnýn pazartesi geleceðini düþünüyorum.
3.29 kapanýþ benim dikkatimi çekti. KNFRT un tavan hareketlerine kayýtsýz kalmasý çok mantýksýz deðil mii?
1 Ay önce FRIGO 3.30 iken KNFRT 4.70 idi.
Bu hafta FRIGO 3.29 iken KNFRT 6.60
PENGD 3.90 dan 5.54 e yükseldi.
Bu 3 þirketi beklentilerden baðýmsýz 3 aylýk performanslarýna göre karþýlaþtýrmalý kýyaslamak lazým
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1034300 yeni bir bedellinin sesleri
Yukardaki beyanlarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, þahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
1-Frigo Pak ile bu haber arasýnda nasýl bir baðlantý kurdunuz da bedellinin ayak seslerini duydunuz.?
2- Ana ortak Merko da tahsisli sermaye artýrýmý yapýlýyor. Sadece patron para koyuyor. (Artan iþ hacmi ifadesine ayrýca dikkat çekmek gerek)
3- FRÝGO bun 3 Aylýk finansal raporda dönen varlýklarý 21 Milyonu nakit olmak üzere 295 milyon iken KV ve UV borçlar toplamý sadece 206 miyon TL . ve bunun sadece 18 milyonu finansal borç.
Ben bedelli ayak sesi duyamadým nedense.
Sanýrým Merko sayfasýna yazacaktýnýz yanlýþlýk oldu.
Bedelli olmaz demiyorum. Þirket kapasite artýrmak için büyük bir yatýrýma girerse olabilir.
Yer Ýmleri