ÖZET:YAZ KIZIM,,,,,,😩😟😪Yeni arkadaþlara hatýrlatma yapayým.5 yýl önce bu hisse gözaltindan çýkma derecesine çok yaklaþmýþtý.cankurtaran holding ten 40 milyon TL alacaðý vardý.piyasa da yanýlmýyorsam 2 milyon civarý hissesi vardý.iþtirakleri vardý.yani herþey çok olumluydu.Ben þahsen 3 den de aldým 4 den de ,çünkü kendime en az 10 TL ye gider diye sartlandirmistim.Ama her þey cankurtaranin akla gelmez planlarýyla yerle bir oldu...Günümüze gelecek olursak,þimdi herþey tam tersine.bir tane bile aklýma olumlu birþey gelmiyor.o derece yani.5 yýl önce ile þimdiki durum arasýnda dag kadar fark var....Hisse 'nin durumu buuuuuuuu.Ozsermaye erimiþ,geçmiþ yýl zararlarý çýð gibi buyuyor.Gelelim asýl meseleye bu hisse ne olur.Bu hisseden bugün için hiç bir bok olmaaazzzzzz.Ama hisseyi toplamuslarsa þayet,hisseyi 4 e de çýkarabilirler,4 kuruþa da indirebilirler.Bu þirketin patronu................(siz doldurun).Bu forumda bu patrona en cok saydiran bir kiþi olup,dünya kadar ceza aldýðým için,iyi dileklerimi içimde saklýyorum kendisine,ahalisine ve SPKsina karþý...Son sözüm yine herzaman dediðim gibi...cankurtaran bu dünyada gün yüzü görmesin inþallah..þu an 50 bin lira zararým varsa, bir o kadar da kredi faizlerine olan borcum vardýr....Allah ondan çýkartsin.burada bildiðim erdemsezer ,legenda1903 ve emreunsal kardeþlerimin de bir ton zararý var....
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri