sessizlik hakim. diyarbakýrlý varmýþ hissede.
sessizlik hakim. diyarbakýrlý varmýþ hissede.
Bu hisse de Diyarbakýrlý deðil Uzaylý olsa bir cacýk olmaz. Rahatýnýza bakýn.
Hayýrlý kandiller,dostlar....
Batýk Dardanel bile 2 liraya dayandý.. Özsermaye -200 milyon neredeyse.. Esemin cirosu kadar dönem zararý var..
-688,400 tl zarar hayýrlý olsun.
ESEMS Konsolide 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -688.400
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dövizin aþýrý deðer kazanmasý bilmem ne hikayeleriyle slazenger anlaþmasýný sonlandýrdýlar.. La Gear ayakkabýlarý heralde TL ile alýyorlar.. 32 bine yakýn slazenger ayakkabý satýlmýþ ortalama 38 lira civarýna geliyor.. La Gearlarýn ortalama satýþ fiyatý 45 TL.. Slazengeri Gençeller satýyor , artýk aralarýnda nasýl bir anlaþma yaptýlarsa ... Satýþlarýn tamamýna yakýný Slazenger iken neden anlaþma iptal edilir anlamýyorum...Gençeller ithal edip toptan satýþý gerçekleþtiriyor.. Çetinkaya, Boyner, Migros vs büyük maðazalardaki tüm Slazenger markalarýnda Gençellerin adý geçiyor.. Sporpark çýktý bir de baþýmýza , site sahibi bilgilerini sorguladýðýnýzda iletiþim bölümünde Bora Alkaç'ýn mail adresi yer alýyor.. Linkedinde ayný Bora Alkaç on Esemsporda müdür olduðu yazýyor...
Yer Ýmleri