Dertleri görmek olsa iki tavanda günlük aylık takılanlara anında toplarlar 40 kardan alan geçici arkadaşların 70 lerde arkasına bile bakmadan satacağı dan şüphem yok
Dertleri görmek olsa iki tavanda günlük aylık takılanlara anında toplarlar 40 kardan alan geçici arkadaşların 70 lerde arkasına bile bakmadan satacağı dan şüphem yok
Valla milyon milyon lotumyok 4.30 lardan girdim alttan üstten alıp maliyeti az aşağılara çektim.iflas edecek şirketimde yok babamın villalarındada büyümedim ki gezdiğim sokakları dert edeyim.benden üç gider ondan beş .benden ucun birini alır .
Aynen kardeşim. O buralarda dolaştırarak ancak üçün birini alır. İsterse 23'lere geri indirsin. Kafamda belirlediğim bir fiyat var ve o fiyata gelmeden asla vermeyeceğim.
bu hisse bir gün 9,6 tl görecek ...grafik öyle der ...yatırımcı tavsiyesi değildir.grafik öyle diyor tekrar ederse ...
Burdan dönmezse sıkıntı. İnşallah yarın+ kapatır
Spk cezası ve 40 küsür milyon yeme suç duyurusu ile kap ta açıklama şuana kadar yapılmaması gk gündemine ekle görüş denmesine rağmen ölü numarası yapması güzel bir açıklama işareti olabilirmi
Marka değerlemesini yaptır denmişti
Yer İmleri