WhatsApp Image 2018-04-25 at 12.03.15.jpg
3-8 yıl zor geçer
WhatsApp Image 2018-04-25 at 12.03.15.jpg
3-8 yıl zor geçer
İnşallah oraya girer de hiç çıkamaz. Çoluk çocuğunun ziyan olup gittiğini görür. Gerçekten şirketi dürüstçe yönetse de iflas etse paramın üzerine bir bardak soğuk su içer geçerim. Ama herkes biliyor ki şirketi bile bile, isteyerek batırdılar. O yüzden hakkımızı alanlara, bu alçaklığı yapanlara Allah lanet etsin. Hiç farketmeyeceksin Cengo iti bu kadar ah öyle yerlerinden çıkacak ki keşke yapmasaydım diyeceksin. Ağlayanın malı gülene hayır etmez. Bak Cengo yüce Allah ayetinde ne diyor:' Mülkün Maliki, sahibi benim. Mülk ve saltanatı dilediğime verir, dilediğimden çekip alırım. Dilediğimi yüceltir aziz ederim, dilediğimi alçaltır zelil kılarım.' Sence bu kadar ahla aziz mi kılacak. Mutlu mesut yaşayıp o paraları gönül rahatlığıyla yiyebileceğini mi sanıyorsun. Çıkacak Cengo çıkacak. Çoluğundan, çocuğundan, bacından, kardeşinden çıkacak.
Ne istedin lan 20 30 tane gariban dan şu 3 aylar içinde insanlar malının zekatini yardım olarak dagitirken bizi ne hale düşürdün zaten zarar diz boyu bide sıfıra bindirdin ama çıkacak merak etme
Şerefsize 45 milyon yetmedi. Geldi üç beş kişinin elindekini aldı. İnsanların en aşağılığı. Adam mısın lan kitapsız.
Benden de genpower lar 10 bin lotum götürdü önce artı bilançolar sonra eksi bilançolarla aynı esem gibi yavaş yavaş götürdü buraya getirdi buradan da çıkış yok gibi çünkü çbs ler bilmem ne ler gediz ler hep burada 2 sene oldu
Avukat bu :
http://www.umityayla.com/?p=kadromuz
Ayrıca WhatsApp tan yazan arkadaşlar oldu, bir mesaj da buraya yazalım dedik...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
Mynettekileri de foruma yönlendirebilirsek iyi olur aslında... üyeliği olan varsa rica etsek de orda link falan paylaşsa ya da foruma bir şekilde yönlendirse
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=122 Bekleriz.bizler hissesi olan batık esemzedeleriz....hissenet.....Mahkemeye gideceğiz.Hissesi olanları bekleriz.Whatsapp grubumuz da var...
Ben yazdım kardeşim.bakalım yayınlanacak mı ve de dönüş olacak mı... ( charlie)
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri