Son bir haftada acaba virman falan var mý?? Aracý kurum daðýlýmlarýný atsa da birisi bir baksak
Son bir haftada acaba virman falan var mý?? Aracý kurum daðýlýmlarýný atsa da birisi bir baksak
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Canýnýkurtaran it cenkkkkk
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Eyvallah Selim hocam... kansýz herif ne hale soktu bizi... bugün Zi̇raat yatýrýmý arayýp boþ yere para ödemeyeyim diye bist lisansýný iptal ettirdim, çok koydu valla...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Geçmiþ olsun diyelim.inþallah tekrar açýldýðý günleri görürüz diyelim.Þu an pek ümit yok ama,ileride ne olur kestirmek zor...Ama daha önce bizleri soymak için denemedik yol býrakmayan ve bu yollarda da gayet baþarýlý olan,******** bundan sonra çok zor adam olur.Memsa,ranlo,feniþ,dmish,dardanel,egyo,mzhld,e plas bunlar ya battý,batmayanlarda bizim bu ******** gibi,gizli kapaklý yollar izledi ve de izlemeye devam ediyorlar.Fetö kurumlarý da izliyor.Allah topunun belasýný versin.
***liðin zirvesini gördük.
Hala sistemi anlamamýþsýnýz sizin hisselerin parasýný bakiye olarak bu çok artan flap beyaz gibi hisselere karþýlýk verdiler yani sizin hisse borsaya bir daha geri dönmesi imkansýz gibi Sistem böyle çalýþýyor senelerce burada yazanlar var bakýn Çbs prýntaþ a 6 sene olmuþ borsadan atýldýðý en son açýkladýðý bilançoda artý öz sermayesi vardý karý bile vardý ama borsaya alýndý mý hisseleri alýnmadý çünkü bakiyeleri baþka hisselere aktarýldýðý için geri dönemez Kumarhane de hep masa sahibi kazanýr size önden 2 5 verir ama sonunda hepsini geri almasýný bilir bu iþin mantýðý budur Flap 10 kat artmýþ Beyaz 50 kat artmýþ nereden buldular bu paralarý da orada hisse alýp satanlara ödediler açýk verdiler iþte bu açýðý Esem Transturk daha baþka hisselerde gelir yakýnda anca kapatýrlar yoksa borsa merkez bankasý deðil para basamaz anladýnýz mý olayý
Ýdaa gibi idaa da size kazandýðýnýz da baþkalarýnýn paralarý veriliyor bu iþte böyle dönüyor Borsada ayný
Ticaret te aynýdýr baþkalarýnýn paralarý ile döner para kesildiði an musluk kesildiði an o iþte biter bir kýlýf bulunur yok battý yok ödeyemedi falan filan
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Çok zekisin ya.Nerden biliyorsun öyle olduðunu,sen de onlarla bir misin?Senin amacýn, forum forum dolaþýp hisse sahiplerinin moralini bozmak mý?Asyab hissedinde de olumsuz yazýlar yazmýþtýn. Yazýk günah.Sana burdan bol bol söylerdim ama,yönetim anýnda bana cezayý keser.Dmish te dahafazlaolmaz adlý þahsiyetsiz hergün iftira da bulunüyor,ona ceza yok.
Yer Ýmleri