Allah razý olsun Cefaks üstadým.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
genel kurul maddeleri yayýnlanmýþ iflasýn etkileri hakkýnda bilgi verilecekmiþ...elektroyu kitledik eseme söðüþledik esemi diyecekler...bir de mali yapýyý güçlendireceklermiþmiþ...içimden has....demek geliyor ...bakalým ne olacak
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Inþallah tekrar esem açýlýrda paramýzý kurtarabiliriz.
Hani bu þirket 33 milyon TL idi???
Ýflâs idaresince defteri tutulan mallar bedelinin tasfiye masraflarýn koruyamayacaðý anlýþýlýrsa basit tasfiye usulü tatbik olunur.
Bu takdirde iflâs dairesi, alacaklýlarý yirmi günden az iki aydan çok olmamak üzere tayin edilecek müddet içinde alacaklarýný ve iddialarýný bildirmeðe ilanla davet eder. Bu müddet içinde alacaklýlardan biri masraflarý peþin vermek suretiyle tasfiyenin adi þekildeyapýlmasýný isteyebilir.
Basit tasfiyede iflâs dairesi alacaklýlarýn menfaatlerine muvafýk surette mallarý paraya çevirir ve baþka merasime mahal kalmaksýzýn alacaklarý tahkik ve sýrlarýný tayin ederek bedellerini daðýtýr.
Tasfiyenin kapandýðý ilan olunur.
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
üstad bunu daha önce de yazdýk spk içindeki fetöcüler ya da iþi bilmezler diyelim en hafif tabirle ...bunu onayladý esemi gümletti...þimdi darbeden sonra atýlan 20 kiþi vardý spkdan bakýn ne zenginlik içindelerdir...olan sana bana
Bizim bu hale gelmemize sebeb olanlar,hergün çeke çeke ,yavaþ yavaþ,inmeye inleye can versinler...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri