yazýk þu kaðýdýn durumu bu pazarda ne kagýtlar nerelere gýttý esem ne yapmaya calýsýyor
yazýk þu kaðýdýn durumu bu pazarda ne kagýtlar nerelere gýttý esem ne yapmaya calýsýyor
sanýrým batýyoruz ... mö neden topladý yoksa ondan alamýyorlar mý lotlarý ...
Bu kadar Ali Cengiz oyununun döndüðü bir hisse yoktur sanýrým. SPK'nýn bu hisseyi gözaltý pazarýnda dahi bulundurmasý hata. Akþam akþam insana sövdürüyorlar. Nasýl bir boka batmýþýz be kardeþim Lanet olsun..
þimdi de 580 bin tl defter deðeri olan hatta hesaplanamayan elektronun 3,8 milyon borcunu yüklenin ohhhh ne güzel dünya bu kadar pisliði esem üzerinden temizlediniz.spk da uyusun ancak
diðer forumda yazmýsýn resmen battýk s..c..k falan....
boþver kardeþim batsýn bu dünya
Bizim ki ölü taklidimi yapýyor ölü mü belli deðil...
Öbür tarafta da yazmýþlar makinelerin Tülay Hürzat'a verildiðini..Bundan yaklaþýk bir yýl önce Perpa'da bir þirket kurulmuþtu Emra Arslan ve ismini hatýrlayamadýðým bir kuklanýn ortaklýðýnda.. Nergis Dayanýklý Tüketim bilmem ne ltd. Þti. ... bu þirket de sonradan Tülay'a devredildi... Tülay'a ait bir þirket daha var, o da elektrikli ev aletleri üretim/satýþ alanýnda faaliyet gösteriyor.. gerçi her iki þirket in de faal olduklarýný zannetmiyorum, tabela þirketlerilrt ve kesin sinek avlýyorlardýr..: ama anlamadýðým nokta neden makineleri yakýn iliþkide olduðun (cankurtaran ortaklarýndan) birine veriyorsun ve makineleri kiraladýk gibi basit bir bildirimle geçiþtiriyorsun ...verdiðin kiþi neden üretim vs yapmýyor ve gayrifaal olarak devam ediyor.. Tülay'ýn ayný sektörde bir þirketi daha varken ikinci þirketi açmanýn mantýðý nedir bunu da anlamýyorum.. bir an önce Cankurtaran ve Elektropakýn iflasý verilsin de sonrasýnda ne olacaksa olsun...
Yer Ýmleri