afedersiniz 99 yapacak g.t mü , 23 yapacak g.t mü?þurdan bir tahsisli yapsa tek baþýna kalýr.. sermaye düzeltmesi olumlu farklarý, kardan ayrýlmýþ yasal yedekler vs. Geçmiþ yollar zararýný çok büyük oranda kapatýyor.. geri kalan 5-10 milyon zarar için hisse deðerini 1 tl yapacak þekilde paylarý yok ederek (birleþtirerek) sermaye azaltaýmýyla beraber eþ anlý tahsisli sermaye artýrýmý yapar ..%400 sermaye azaltýmý örneðin 1,8 milyon payý olan kiþiyi birden 450 bin paya düþürür..bu kiþinin payý yine %15 civarýdýr..ama burdan %500 tahsisli sermaye artýrýmý yapýlmasý baþlangýçta %15 lere denk gelen 1,8 milyon pay sahibinin pay oranýný %2-3’lere düþürebilir.. temkinli olmak ve eldeki imkanlarý kullanmak gerekli diye düþünüyorum..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Konu bu deðil ki
Ben alým fýrsatý veriyorum
100 bin alýþ giriyorum
Niye vermiyor
Dün tabandan sonra yazdým vermedi
Bu gün tabandan önce yazdým yine vermedi
Ne iþ
Ayrýca 1800 lot ne oluyor çözemedim m.ö ile ilgili çok bilgi sahibi deðilseniz yanlýþ yönlendirmeyin
Bilgi kirliliði var kanýmca
Bu bay ceng
Tezgah yapýyor
Herkes saðýna soluna arkasýna önüne baksýn
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Legenda kardeþim sattýðýna üzüldüm þahsen.yýllarca kahrýný çektik seninle...ha daha da düþecekse eðer ,o zaman da iyi etmiþsin diyeceðim...ama ,þahsen pek aþaðýlarý düþmez diye düþünüyorum...ama borsaya,helede bunlara güven yok...tekrardah hayýrlý olsun.ne diyelim...ben de geçenlerde 41 den di galiba 5000 sattým yerine 7 tl den icbct almýþtým galiba,hisse 4.30 da þimdi.AH borsa ah,hep koyuyor arkadaþ ya.bir kerede biz puan alalým be...dünyanýn sonumu gelecek...![]()
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri