sayýn teyyoman,
son zamanlardaki katýlýmýnýzý önemsiyorum ve deðerli buluyorum. Ama mesajlarýnýz içimi bayýyor artýk.
Son 5-10 forum sayfasý ayný döngü içindeki yorumlarýnýz ve size cevaplarla geçiyor. Emin olun buranýn gediklisi olarak, hissede en az 5, forumda da bir 4 yýlým vardýr. Çok katýlýmcý olmasam da eski üyelerde dahil her yorumu okumadan geçmem.
Sizin yakýn zamanda hisseye en diplerden girip, herksin kan aðladýðý bir hisseden hatýrý sayýlýr bir karla dönme isteðinizi ve heyecanýnýzý da anlýyorum. Hatta inþallah bu gerçekleþir adýnýza. Size bi tavrým yok.
Fakat buradaki arkadaþlarla bunca yýldýr bu hissenin iyi günlerini de, umutlu günlerini de, batýk günlerini de yaþadýk. Söylediðiniz umutlu hikaye versiyonlarý, iyi haberler vs. vs. daha önce bunlarýn hepsi yaþandý bu hissede. ESEM in hangi koþullarda bu olanlara nasýl tepkiler verdiðini iyi biliyoruz. Bunlarýn çoðunda umutlu haberleri de boþa çýkardý son yýllarda.
Þunu bu forumdakiler ve gelecek olanlarýnda iyi bilmesini isterim ki ; ESEM normal, baþarý isteyen, düzeldik þimdi büyüyeceðiz yayýlacaðýz vs. düþünen bir þirket deðil, patronlarýnýn düzenbaz olduklarý da artýk hiç birimiz tarafýndan su götürmez. Eski yaptýklarýný bildiðimizden þimdi umut vadedebilecek olasýlýklara temkinli yaklaþýyoruz.
Çoðumuz 6 yýl önce ESEM in böle günlerden sonra yükseliþine aldanýp evet þirket rayýna girdi gidiyor umuduna kapýlýp yüksek fiyatlardan hisseyi kucaðýmýza almýþ durumdayýz. O zaman mahkeme aþýlmýþ, holdingde ortak þirketler var, arsalar var, alacaklar var, hisse tavana basmýþ gidiyo, umut tam gazdý. Þimdi ne alacak kaldý, nede bahsedilen arsalar. Ortak þirketlerde Eseme yamatýlýp bilançolarda dibe vurdukça vurduk. Bu örnekler bize umudumuzu kýrmadan, gelecek olanlarý da uyararak beklememizi gerektiriyor. Arkadaþlarda felaket tellallýðý yapmýyor sadece uyarýlarý sayfalara serpiþtirmiþ oluyorlar. Bizim gibi maðdur kimse olsun istemiyoruz. Bu uyarýlarý görsünler biraz daha fazla araþtýrsýnlar, gireceklerse de her senaryoyu bilerek gelsinler.
Uzattým ama normal hisselerde bu olumlu havalar beklentiler yatýrýmcý çaðýrýr, ky vs geldikçe fiyat talepten yukarý çýkar vs. Bu hissede bu olmadýðýndan ky nýn bu hisseyi uçarmaya yetmeyeceðinden boþ temeninin lüzumu çok yok kanaatindeyim. Elbetteki umutlarýmýzý paylaþalým.
Son söz: En gediklilerimiz, en tecrübelilerimiz, en çok para yatýrmýþ olanlarýmýz dahi þuanda ortada dolaþan haberleri , söylemleri, SPk vs. bir süzgeçten süzüp doðru analiz yapamýyor. Çünkü ESEM in geçmiþi buna izin vermiyor. 13 gün daha ne söylesek suya yazýlmýþ demektir. Umutla 27 Þubat GK beklemekten baþka yapýlabilecek bir þey yok. Umutlanalým, gerçekleri yazalým ve bekleyelim. GK katýlacak arkadaþlar olursa ne mutlu, umarým sonrasý hepimize bahar olur, olmazsa da buradayýz birleþip tek hareket edebilmenin yolunu bulacaðýz umarým.
Sözlerim sizi eleþtiri deðil sayýn teyyoman, genel hali bir kerede ben yazmak istedim. Burada hissesi olan herkesle ayný gemideyiz.
Hepimize iyi günler ESEMzedeler.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri