Açýlýþta genelde baþýboþ , hacimsiz,3-5 bin hacim ancak olurdu... bugün diðer günlerden farklý baþladý...sonu da farklý olur inþallah..
Açýlýþta genelde baþýboþ , hacimsiz,3-5 bin hacim ancak olurdu... bugün diðer günlerden farklý baþladý...sonu da farklý olur inþallah..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Hayýr da ne yapmaya çalýþýyor? Kimse her gün elindekini bu fiyatlara 70 bin - 80 bin satýþ girmez. Kendi oynuyor da amacý ne onu anlamadým. Hisseye talep var algýsý desen deðil, satýn gidin düþüyor algýsý desen kimse elindekini yok pahasýna vermez. Kendi kendine birþeyler yapmaya çalýþýyor ama onu da beceremiyor.
Ulan zamaninda esemi satip 15000 lot eplas aliyordum ahhh kafama ...
Bu herifler harbi salak. Ne bok yediklerini bilmiyorlar. Anlaþýlan paralarýda yok. Dilenmekten baþka yaptýklarý bir þey yok. Kýsacasý sefil bunlar.
Bence de bunlar beþ parasýz. Parasý olsaydý herhalde anasýnýn evini rehinde sattýrmazdý. Anasýný diyorum anasýný. En sevdiði varlýktan bahsediyorum. Daha ne diyelim. Ýnsanýn en sevdiði varlýðýn bile evini kaptýracak kadar durumu kötüyse konuþacak bir þey yok. Bence dükkaný da kapatýrdý ama hapse girme korkusu yaþýyor.
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Yer Ýmleri