cankurtaran ve elektropak iflas ettirilse. eldeki esems hisselerine el koyarlar. yönetim çoðunluðu el deðiþtirir.
teknik olarak el koyarsa % 60 borsaya açýklýk var. parada varsa deðerlendirir.![]()
cankurtaran ve elektropak iflas ettirilse. eldeki esems hisselerine el koyarlar. yönetim çoðunluðu el deðiþtirir.
teknik olarak el koyarsa % 60 borsaya açýklýk var. parada varsa deðerlendirir.![]()
Emine'nin yakýný hastaymýþ o yüzden Salý'ya kadar izinliymiþ. Cenk de daha gelmemiþ. Kaçýyor ********.
þirket kapandýktan sonra hep ayný muhabbetler aradým yok...bugüne kadar dönen yok esem mi dönecek gerii zarar yazdýk ama bu cengoya kar kalmamalý
cenk ne yapmayý düþündü ? sonucu buraya getirecekti neden denetim firmasýyla anlaþtý ?
Carizma denetim þirketi, kotasyon ücreti falan iþin prosedürü. Bunlarý yapmasa o anda atarlardý borsadan. Hem öyle büyük miktarlarda bir ücretten bahsetmiyorum. Onlarý öderler. O yüzden bunlara çok takýlma. Adam birþeyler da yapmayacak. Yapacak olsaydý çýkar bir açýklama yapardý. Þerefsiz telefonlara bile yok dedirtiyor. Kendini böyle güvenceye aldýðýný düþünüyor.
Bu arada kapanan sitenin davulcusu Econumut. Eminim burayý takip ediyorsun. Hatta buraya da üye olmuþtun. Nerde ortaklý falan diyordun. Hatta akýnal olmayacak da baþkasý olacak diye kesin konuþuyordun. Gel de bir açýklama yap hadi.
mantýða aykýrý adamýn ( mö ) yüklü hissesi var. genel kurula da katýlýyor. sonra elinden çýkarmýyor. cenk nasýl bir güvence verdi ki inandý.. belki kendini kurtarmak için ortak bile olurdu.
Yer Ýmleri