gözaltý pazarý askerliðimin kaðýdý esems selgd tumtk vay be ne gunlerdi özellikle tumtk 8 lira civarýydý esems iyi zamanlardý
gözaltý pazarý askerliðimin kaðýdý esems selgd tumtk vay be ne gunlerdi özellikle tumtk 8 lira civarýydý esems iyi zamanlardý
özet bilgi var mý ?
Terkedilmiþ bölge Allah kurtarsýn la gear ayakkabýlarý giyecek olan yokmu aranýzda ?
Beter ol Cenk.. Sen batmadan bize rahat Yok..
Þirketimizin baðlý ortaklýðý Elektropak Elektrik Sanayi A.Þ. ile þirketimizde %13.69 pay sahibi olan hakim ortaðýmýz Cankurtaran Holding A.Þ. aleyhine açýlmýþ olan iflas davasýnýn bugün yapýlan duruþmasý, beklenen bilirkiþi ek raporu gelmemiþ olduðundan 22.06.2017 tarihine ertelenmiþtir.
peki cankurtaran ve elektropak iflas ederse bizi nasýl etkiler? bilgi verebilir misiniz?
Elektropakta zannedersem 260 bin, cankurtaranda da 1.8 milyon ve ekþioðluna rejin verilen 1.5 milyon hisse var..toplamda 3,5 milyon eder ... bir kere bunlar satýlýr ve bize zararý bu hisselerin nasýl satýlacaðýna baðlý olarak deðiþir.. Darbukatör gibi i.nelik dönmeyecek ve hakkaniyet için mahkeme TSP de satýlmasýna karar verecektir diye düþünüyorum.... Alýcý çýkarsa Cankurtarandan ve Elektrodan kurtulmuþ oluruz.. yok çýkmaz da borsada satýlýrsa zaten batýk durumdayýz.. Ama iflas kararý çýkarsa hisseler nasýl satýlýrsa satýlsýn Cenk in bitiþi olacak.... Kolay kolay da pes edeceðini zannetmiyorum Cenk'in... OHAL önümüzdeki günlerde bitecek ve tekrar uzatýlýrsa Cenk in borcu ödemekten baþka çaresi kalmayacak.. Zira OHAL süresinde iflas erteleme talep edilemiyor.. Bugünkü duruþmada bilirkiþi raporunun hazýr olmamasýna da iþin içinde Cankurtaran olduðu için iþkillendim..Çünkü her türlü üçkaðýtlarýna þahit olduk....Acaba duruþmanýn bir þekilde OHAL sonrasýna ertelenmesini saðlayýp , yeni oyunlar sahneye koymak için fýrsat mý kazanmak istedi??Öte yandan Zamanýnda Bayramda da hisse vardý ve bayram Ekþioðlunun izlediði yolu izlemeliydi.. Ama Cenk in lafýna göre hareket edip elindeki rehin hisseleri borsada sattý.. Ekþioðlu da satabilir r elindeki 1,5 milyonu, sonuçta mahkeme de bu yönde karar verecek ve kendisi satmayarak boþu boþuna süreç uzamýþ olacak Ekþioðlu açýsýndan.. bana mantýklý gelen Cenk in hisselerin satýlmasýný istememesi ..sonuç olarak ekþioðluna verebileceði 1.8 milyon hisse daha var.. Bayrama verdiði gibi satýlan hisseden sonra kalan borç bakiyesi için Yen'i rehinler verebilir.. Cenk bunu istemiyor, çünkü elinde kör topal birtek Esem kaldý..
Yer Ýmleri