Yeter artik gonder bir haber cengöoo
Yeter artik gonder bir haber cengöoo
kandilimiz kutlu olsun.
anelt yi de kottan çýkarmýþlar.....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Vay Esem Vay. Sen böyle karanlýklara gömülecek miydin. Böyle sessiz kimsesiz kalacak mýydýn. Seni bu hallere sokanlara lanet olsun. Acýlar içinde kývransýn..
Aminnnn....
Karþýlýklý danýþýklý iflas ile paralarý kurulan þirkete aktarmýþ olmasýnlar.
Kablo sektöründe faaliyet gösteren tanýnmýþ kuruluþlar, ortaklaþa yeni bir þirket oluþturdular. Ýstanbul’da faaliyet gösteren Emsan Emaye Tel Sanayi AÞ, Kavi Kablo ve Emaye Bobin Teli AÞ, Botel Bobin Teli Kablo A.Þ. ve Bektaþ Bakýr Emaye Kablo AÞ, "Bemka Emaye Bobin Teli ve Kablo Sanayi Ticaret AÞ" adýyla ortak þirket kurdu. Þirketin sermayesi 20 trilyon lira olarak belirlendi.
Kabloda güç birliði yaptýlar/MÝLLÝYET GAZETESÝ Kablo sektöründe faaliyet gösteren tanýnmýþ kuruluþlar, ortaklaþa yeni bir þirket oluþturdular. Ýstanbul’da faaliyet gösteren Emsan Emaye Tel Sanayi AÞ, Kavi Kablo ve Emaye Bobin Teli AÞ, Botel Bobin Teli Kablo A.Þ. ve Bektaþ Bakýr Emaye Kablo AÞ, "Bemka Emaye Bobin Teli ve Kablo Sanayi Ticaret AÞ" adýyla ortak þirket kurdu. Þirketin sermayesi 20 trilyon lira olarak belirlendi. Emaye bobin teli üretecekler Sermayenin 19.5 trilyonu ayni, 500 milyarý nakdi sermaye olarak konuldu. Ayni sermaye, þirkette ortak olarak yer alan kuruluþlarýn makinelerinden oluþtu. Þirkette, Mehmet Emin Cankurtaran, Hüsamettin Kavi, Levent Gabay ve Ýbrahim Güngör sembolik olarak koyduklarý 5’er milyar lirayla ortak olarak yer aldý. Þirketin büyük ortaðý Emsan olurken, Kavi Kablo yüzde 24 hisseyle þirketin ikinci büyük ortaðý. Emaye bobin teli üretimi konusunda faaliyet gösterecek olan þirketin üretimi öncelikle iki merkezde toplanacak. Ýki yýl içinde de üretim tek çatý altýnda birleþtirilecek. Þirketin yönetim kurulunda Mehmet Alp Aðaoðlu, Kadir Nurcan Esmer, Hayretin Çaycý, M. Emin Cankurtaran, Hüsamettin Kavi, Levent Gabay ve Ýbrahim Güngör yer alacak. Bir diðer yönetim kurulu üyesi Çelik Arsel. Arsel, daha önce Koç Holding’de Enerji ve Maden Grubu Baþkanlýðý yapmýþ, Dünya LPG Birliði Baþkan Yardýmcýlýðý görevine seçilmiþti. Arsel halen Aygaz Yönetim Kurulu Baþkaný.
Son düzenleme : Alabandan; 07-12-2018 saat: 17:40.
Yer Ýmleri