keþke gene iþlem görüyor olsaydý çocukluðumun kaðýdý
keþke gene iþlem görüyor olsaydý çocukluðumun kaðýdý
ESEM'den ses yok.
Ali Cüneyt Cankurtaran vefat etti. 21.11.2021 Allah rahmet eylesin.
yok artýk. bir selam veren kalmamýþ.. inþallah hiç kimsenin saglýk problemleri yoktur.
Hey gidi Esem, ne günlerimiz geçti bu sayfada. Hem paramýzý hem de ümitlerimizi yok ettin. Cenk denen patronun yatacak yeri yok bu dünyada. Bir çok kiþinin alýn terini çoluk çocuðunun rýzkýný yedi. Bir kere olsunda çýkýp tek bir kelime edecek cesareti bile gösteremedi. Bu kadar insani vasýflardan yoksun beceriksiz miras yedi birindende baþka bir þey beklemek zaten hata. Bir de bir dava muhabbeti vardý. O da hayal oldu. Dava sonucu ne oldu ne bitti kimsenin haberi yok, bir açýklamada yok.
Bu hýrsýzlar yargýlanmaz. Olan her zaman yatýrým yapan bizlere oluyor. Ben hiç bir patronun yaptýðý hýrsýzlýk yüzünden ceza aldýðýný görmedim. Bu karakter yoksunu herkesin gözüne soka soka þirketi batýrdý. SPK sesini çýkarmadý tescilli suç iþlediðini bile bile göz yumdu. Kot dýþýna attýktan sonra yatýrýmcýyý korudum dedi iþin içinden sýyrýldý. Olan ortada kalan bizlere oldu. Bizlerde hiç bir hak arama içine girmedik. Herkes battýðý ile kaldý. Buda patronun ekmeðine yað sürdü. Nasýlsa hakkýný ne arayan vardý nede soran. Oda keyfine bakýyor. Bizlerde batýrdýðýmýz para ile kaldýk. SPK ise hiç bir adým atmýyor bu konuda. Suçlu bulduðu patron hakkýnda hiç bir yasal süreç dahi iþletmiyor. Ülke kim kimi düzerse mantýðý ile yürütülüyor.
Yer Ýmleri