Bekleyen 1 milyon 204 bin lot ........!!!!!
Bekleyen 1 milyon 204 bin lot ........!!!!!
18:05 seansý......Ýþlem 50 lot.......Bekleyen 1 milyon 56 bin lot.......!!!!!!
Bugünlük Allah bereket versin.....!!!!
Galiba esems uyandý. Eplas gibi 4 lere inþallah. Yýllardýr süründürdüklerine maliyetlerini ver yeter. Yarýn umarým eþleþme sayýsý artar, BÝST in en tepesinde okmaya devam ettikçe birileri esemsi fark edecektir, en azýndan bir iki kiþi orta büyük yatýrýmcý da 100 bin gibi bir portföyle oyuna dahil olabilirse, bakalým... ytd
Selam arkadaþlar 10 günlük cezam þimdi bitti....Þu srvgy hissesi ve bir büyüðümün öngörüsü yüüznden 3-4 yýl elimde tuttuðum eplas ve mzhld deleri 3 ay önce satmýþtým.hisseler uçtu gitti.8bin liram 25 bin olacaktý...
bundan 20 gün önce buraya yazmýþtým.yýllar sonra ilk defa esems aldým demiþtim.10 bin adet...ama nasip deðilmiþ.1 hAFTA elimde tuutum,hatta 25 den alýp ,24 vermiþtim...bakalým yarýn için bir miktar alýþ girdim.....Ne nasipsizim be arkadaþ....
Sayýn tatarramazan kardeþ selamlar....Ne yaptýn yeþilleri....yeþil sayesinde kümesi büyütmüþtün deðil mi..Þimdi de esems sayesinde çiftlik kurasýn emi....![]()
4 tl olursa anca senelerin enflasyon bilmem nesi ile para degerine gelir...Bu namussuz onu yaparmi bilmiyorum..Senelerdir surundurdu serefsizler
Þu anki çýkýþ için ben bir sebeb göremiyorum açýkçasý....Ama bu borsa zaten hiç umulmadýk zamanlarda umulmadýk hareketler yapar...Çýksýnda nasýl ,çýkarsa çýksýn...bence 1,1-5 seviyesine kadar çýkarsa çýkar...sonrasý Allah Kerim....Kesinlikle YTD.....
Yer Ýmleri