Bu SPK yý kapatsýnlar daha iyi.Bari devletin üstüne yük olmasýn...þu hale bak ya,bizler þikayet etmesek ayakta uyuyorlar....![]()
Bu SPK yý kapatsýnlar daha iyi.Bari devletin üstüne yük olmasýn...þu hale bak ya,bizler þikayet etmesek ayakta uyuyorlar....![]()
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Tavaný bozdu, ama iyi iþlem hacmi oldu. 0,62 de 90.000 lot satýcý var.
Alýmlar akþama doðru artabilirmi.?
Belki yatýrýmcý hafta baþýnda yoklama yapýyordur.
Tatarramazan, ben sadece 9:55 ve 12:55 te derinlik görebiliyorum. Gün içinde derinliði yazabilir misin? Hangi kademede ne kadar alýcý ve satýcý var diye?
Dün de yazdým, eðer aþýrý güzel bi haber gelmeyecekse veya baþka bir oyun yoksa arkada, bir düzeltme yapmasý þart, daha saðlýklý.
0,25 ten 0,62 ye geldi duraksýz. Bu da %150 yi aþkýn bir artýþ demek. Buna raðmen, hiç düzeltme yapmadan ayný alýcý çokluðunun devamýný beklemek zor. Ha yine de tavan fiyattan oldu diye alýþ yazan olabilir, akþama doðru artabilir. Ya da 90.000 lotu nu satmak isteyen %100 den fazla arttý bir anda zaten; yeter realize edeyim deyip serbestten satmak isteyebilir. Ya da baþkalarý da satýþ için Elindeki ni realize etme sýrasýna geçebilir. Çok büyük belirsizlik var ve gün içindeki derinliði de göremiyoruz.
O yüzden gün içinde satýþlar artýyor mu? Hangi kademeden satýþ yazýlýyor? Akýþkan ne alemde? Derinlik verebilirse diye Tatarramazan dan rica ettim. Bakalým. GörebilirsEk gün içinde az buçuk kestiririz taban mý tavan mý yarýn da tavana devam mý? Yoksa da 12:55 teki derinlikte zaten göreceðiz. Alýcý kanadý þimdilik cýlýz 0,61de 2 lot var sadece. Ama gözaltýnýn sýkýntýsý da bu. Sert hareketlerde alýþ ve satýþ emirleri tavan ve tabandan oluyor ne yazýk ki. Belki tavana alýþ yazýlanlar artabilir. Bakalým. Ytd
Eþleþme artý 175 bin tavanda sýkýntý görünmüyor
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri