ESEM hissesini çok aþaðý fiyatlardan alanlarýn ciddi boyutlar da hisse aldýklarýný düþünmüyorum. Gözaltý pazarýn da olan bir hisseye küçük yatýrýmcýnýn ayýracaðý bütçe kendi gibi küçük olacaktýr. Bizim gibi 3-4 lü fiyatlardan alýp düþtükçe ortalamayý düþürerek uzun yýllar bura da olan kiþiler de ciddi lotlar var. O yüzden 0,23 ten veya biraz daha yukarýdan maliyet yapanlar için elde edecekleri kazanç veya kayýplar ile bizim gibi eski ESEM'cilerin elde edeceði kazançlar ve ya kayýplar kýyaslanmayacak düzeyde diye düþünüyorum. Bu neden ile biz zaten sýfýrladýðýmýz için yükseliþlerde ve düþüþlerde rahatýz.
Umarým hersey gonlumuzce olur
Sn ergin23'ün verdiði grafikleri incelerseniz ve hissenin geçmiþteki fiyat hareketlerini analiz ederseniz umutlanabilmek için bir neden bulabiliriz. Fakat bu iþin çok çabuk olmayacaðýný görmek lazým. O yüzden sabýrlý ve dikkatli izlemekte fayda var.
Sn Ergin23 ede bi özür borcum var.
Asýl savas 0.26 kuruþ olacak dediginde bayaði gülmüstüm
Hakkini helal üstat
M.Ö bu þirkete ortak olmak için girmedi diye düþünüyorum. Oda bizim gibi vole meraklýsý biriydi gibi geliyor bana :-). Tek farký onun bizden çok daha fazla parasý olmasý ve Cankurtaranlarý kokutacak seviyede hisseyi toplamasý. M.Ö bu iþten para kazandýðý an arkasýna dönmeden hisseleri satýp çýkacaktýr. Bomba soru o fiyatýn ne olduðu.
Yer Ýmleri