http://www.lattedenborsaya.com/2017/...n-nasil-indim/
OKUMANIZI TAVSÝYE EDERÝM...
ESEMS den deðil TÜPRAÞTAN ÇIKTIGINA YANIYORR......
HER ÞEYÝN ÝÞÝN BAÞI SABIRRR....
Sn HTCBAT, bu tür hikayeler hepimiz de var. Ben 9.300 TL ile ASELSAN aldým. Harekete baþlamadan kýsa bir süre önce. Harekete baþladý. Kýsa zaman da çok güzel para kazandým ve o kazandýðým parayý kaybederim korkusu ile13'lü fiyatlardan sattým. ASELSAN 24.500 tl yi gördü. 70 bin endekste ÝMKB 30hisselerinden hangisine girmiþ olsaydýnýz bugün ciddi para kazanmýþ olurdunuz. TÜPRAÞ 75 bin endekste 55.000 Tl idi. Bütün raporlar da önerilen hisselerin baþýn da geliyordu. Keza PETKÝM-SODA-TEKFEN-EREÐLÝ sorarým hangimiz bu hisseleri aldýk. Sorun bur da küçük yatýrýmcý hep kýsa zaman da çok para kazanma hýrsý ile hareket ediyor. Ben bir hisseyi çok uzun zaman taþýmanýn da çok doðru olduðunu düþünmüyorum. Ýstisnalar dýþýn da. Çok saðlam hisseyi taþýyýp para kazanamayan insanlar da var. Bu iþin kuralý karýný, satýþýný arttýran, þirketin deðerini büyüten firmayý bulup beklemek. Gerisi bana göre hikaye.
Cefaks üstad çok teþekkürler... þimdi örnek olmasý için sayýn cefaksýn paylaþtýðý eskitakaslardan rastgele bir tanesini aldým forumdan.. dün de dediðim gibi iþ bankasý, bizim, garanti ve ak yatýrým ile kýsmen yapý kredide kemikleþmiþ bir yüzde var.. bu da hemen hemen þirket payýnýn yarýsý.. istikrarlý olarak alým yapan Denizbank (M.Ö) satýþta... ama hareket olmazsa hata payýmýzla birlikte elinde bulunan ortalama %15'i satamaz.. 20 li kuruþlarý Bile arar oluruz .. ama minimum 4 serilik tavan gitse elindekilerden bu sayede kurtulabilir..
![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Bütün malý bir anda boþaltamayacaðý için ikinci bir dalga gerekiyor. O dalgada döndü yukarý gidiyor diye gelen alýcýya verecektir..
Diðer köydeki çýlgýn yine parçalamýþ. :-)
econumut denen arkadaþ, diyor ki : ( Müsait bir zamanda herþeye vçcevap vercem. Kemerlerinizi baðlayýn, uzun yolculuða Ve hýza dayanamayanlar yanlarýnda poþet bulundursun!! Ateþlenelim artýk -yetedeee. )
Kesin spek orayi takip ediyordur.bu da onu yaniltmak icin yalan atmistir.yersek.ama gene diyorum umarim o hakli cikar
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri