Originally Posted by
venedik
ESEM halen sürünmeye devam ediyor. 0,99 sonrasý aþaðýya döndük. Ýþlem hacmi de eskiye nazaran çok yüksek (2-3 yýl öncesine göre ) . Þayet buralardan mal çakarak çýkýyorlar ise ilk 5 aracý kurumda çok çýkýþ gözükmüyor. Küçük yatýrýmcý çýkýyor desek buralardan maliyetlenenlerin çok olduðunu düþünmüyorum. Fakat ESEM tahtasý için yüksek sayýlacak iþlem hacimleri ile alýþ satýþlar gerçekleþiyor. Hisse senedi fiyatý aþaðýya döndüðü için sýkýntýlý bir durum. Fakat her zaman dediðim gibi isteseler taban taban çakýp hisseyi 0,23 lere anýn da getiriler. Bunu da yapmadýklarýna ya bu þekil de ufak ufak yedire yedir mal çakacaklar, yada bezdire bezdire ne toplayabilirlerse toplayacaklar. Gerçek olan þu ki, bu hissenin tekrar yukarý dönmesi için ikinci bir olumlu haberin gelmesini bekleyeceðiz..
Sn Venedik burdan yedire yedire mal çýkmalarý çok zor.. alýmlar genelde toplu... fiyatý da kontrol altýnda tutuyorlar .özellikle de tabana vermiyorlar, elimde çok rahat taban yaptýracak sayýda hisse var , serbestten verdim bugün ama 0,54-55 te eþleþti.. ayný þekilde öðleden sonra bir ara satýþta bekleyen 800 küsür idi, eþleþen miktar sýfýr idi ve serbest fiyattan alýþ girdim 10000 tane yine 54'te eþleþti..Ayrýca hissenin toplu olduðunu düþünüyorum, M.Ö dekiler hariç..bizdekileri de almak istiyorlarsa þahsen 1-1,2 arasýna gelsin elimdekilerin hepsini veririm, 5 yýl önce hayal Bile edemeyeceðim miktarda var elimde..burdan tekrar eski fiyatlara döndürürlerse iddia ediyorum baþlarýna bela alýrlar..çatýr çatýr hesap sorar Mahsum amca.. Adam gözünü karartmýþ, intikam için topladý hisseleri, bir noktadan sonra para da kazanmak deðil derdi.. Facebook'tan meydan okuduðu paylaþýmlar var, adam için öncelik para kazanmaktan ziyade Cenkten hesap sormak..geçen yýl gönderdiði ihtarnameyi geri çekmesi için muhtemelen vaadde bulundular buna ve bu da geri çekti..ama kandýrýldý.. ikinci defa ayný oyuna geleceðini düþünmüyorum..þirketle ilgili herhangi bir haber gelmese bile geçen ay yaþadýðýmýz yükseliþ gibi spekülatif bir hareket daha bekliyorum.. Sýrf Mahsum için ve bunnn da Genel Kuruldan önce olacaðýný iddia ediyorum..baþka da bir beklentin Yok, bazen econumut ortaklýk falan diyor, acaba demiyor deðilim.. ama spekülatif hareket daha mantýklý geliyor..Bir de Mahsum çýktýktan sonraki stratejileri de önemli..acaba Mahsum satarken toplayacaklar mý, yoksa KY'min kucaðýna mý verilecek.. onlar toplarlarsa uçururlar, belki 5 yýl önceki gibi 3-4 seviyesine kadar götürür, ordan yeni kurbanlar seçerler kendilerine.. yok eðer Mahsumun sattýklarýný toplamazlarsa verirler tabana , dediðiniz gibi 20'li kuruþlara çok rahat ulaþtýrýr Ve ordan alýrlar..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Yer Ýmleri