NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
Ýnþallah bugünü kayýp 1 gün olarak kapamýþýzdýr,yarýn yola devam ederiz inþallah...satýþ kademeleri o kadar dolu deðilmiþ,istese gidermiþ...Herkese iyi akþamlar...ÜMÝT05 KARDEÞÝM,BEN DE öyle umuyorum....
Ýlk sayfalarda þirket battý bitti muhabbeti varken son sayfalarda yeniden uçacak kaçacak muhabbeti dönmeye baþlamýþ yani bu ne perhiz bu ne lahana turþusu arkadaþ hayýrdýr maden mý buldu son geliþmeler ne bu þirket hakkýnda. Sayfalar dolusu kademe paylaþýmý yerine son durum u konussaniz bizde faydalansak belki hisse alýrýz
Son durumu bilsek elbette onu da konuþuruz.Sen biliyorsan buyur,sen konuþ,biz dinleyelim...millet zararýnýn bir kýsmýný cikarirmiyim derdinde...kimsenin de uçacak,kaçacak dediðini görmedim.Hayýrdýr,sen niye rahatsýz olsun böyle,,,haklýsýn paylasimlarimýn çoðu derinlikle ilgili okumazsin olur biter...ha çoðunluk derinlik istemezse paylaþmam,benim için problem yok.geçen gün de bir arkadaþ paylaþma demiþti, ama o boþuna derinlik paylaþma ,bunlar fýrlama demiþti...,,
Aman kardes hisse alma sen bu hisse ölü ölüsen baska hisselere bak.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ben o gün bi tavana yazýp silen birileri vardý.. Ondan demiþtim... Paralý biri milletin asabýný bozuyordu... Sen derinlik paylaþ kardeþ sorun yok.. Ama bilgi varsa,, duyum,, resmi bilgi tabiki onlarý da paylaþ.. Ýnsanlara ýþýk tut... Derinlik paylaþtýðýn zaman,, bu forumlarý okuyan bu zengin arkadaþlar... Bu sinir bozucu þakalarý yapýyorlar gibime de geliyor... Bunu esems de de çok gördüm.. Son ana kadar tavan bi bakmýssýn tavan mavan yok.. Son anda sil...
Vallahi orasýný bilmiyorum ama.. Yarýn bi dene istersen yarýn hiç derinlik atma..bakalým ne olacak..
Yer Ýmleri