Özet Bilgi
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 06.01.2017 tarihli karar gereklerinin yerine getirilmesi hakkýnda
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimiz Yönetim Kurulu' nun 31.03.2017 Tarihli toplantýsýnda aþaðýdaki karar alýnmýþtýr.
SPK'nun, Þirketimiz*Mish Dekorasyon Sanayi ve Ticaret A.Þ. (eski unvaný*Ýdaþ Ýstanbul Döþeme Sanayii A.Þ.)'nin iliþkili taraflarý Evoteks Ev ve Otel Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Þ.*("Evoteks")*ile Evosan* Tekstil Sanayi Pazarlama ve Dýþ Ticaret A.Þ.*("Evosan")*ile iliþkilerinin sermaye piyasasý mevzuatý hükümleri kapsamýnda incelenmesi sonucundaki tespitlere iliþkin 06.01.2017 tarihli kararý çerçevesinde; SPK' nun 21'inci maddesinin dördüncü fýkrasý uyarýnca;
*
Þirketimiz ve baðlý ortaklýðýmýz Ýdaþ Yatak Mobilya ve Sanayii A.Þ'nin yönetim, denetim veya sermaye bakýmýndan doðrudan veya dolaylý olarak iliþkide bulunduðu Evoteks ve Evosan'la gerçekleþtirdiði ticari olmayan iþlemler sonucunda söz konusu þirketlere örtülü kazanç aktarýmýnýn gerçekleþtirilmiþ olduðu belirtilen 5.449.088.-TL tutara 01.12.2016 tarihinden itibaren avans faiz oraný üzerinden talep tarihi olan 31.03.2017 tarihi itibariyle ulaþtýðý 5.571.698.-TL* tutarýn*Þirketimiz ve baðlý ortaklýðýmýzca, Murat Hilmi ÝÞERÝ'den yukarýda belirtilen alacaðýn tahsil ve takibine yönelik dava açýlmasýna,karar verilmiþtir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri