Arkadaþlar,
30 Eylül Pazartesi günü genel kurul var.
Hissesi olan herkes katýlýp yönetimin aleyhine alýnacak kararlara eþilik etmeli.
Genel Kurul dediðiniz olay þirketin hýrsýz yöneticileri ve hissesi olan herkesin katýlabileceði sýradan bir olay.
Kiþiye herhangi maliyeti yok sadece gelip 1 saat orada bulunacaksýn yeter.
Ulaþým cok kolay metrobüsle Bakýrkoy civarýnda inip gidiyosunuz.
Atatürk havaalanýnýn tam arkasýnda kalýyor.
Ekte adres var 3-5 lotu olan bile gelsin.
Detay isteyen bana yazabilir
Sirketimiz Olaðan Genel Kurul u asagidaki gündemi görüsmek üzere 30-09-2019 tarihinde belirtilen adreste toplanacaktir.
Saygilarimizla,
Tarih: 30-09-2019 13:30
Yer: YEÞILKÖY MAHALLESI HAMDULLAH SUPHI TANRIÖVER SK. YEÞILKÖY TOPLU KONUTLAR SITESI B5 BLOK NO:81 DA:9 BAKIRKÖY / ÝSTANBUL
Gündem:
1 Açýlýþ, Toplantý Baþkanlýðýnýn oluþturulmasý,
2 Genel kurul toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðýna yetki verilmesi
3 2016 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve görüþülmesi,
4 2016 yýlý Baðýmsýz Denetim Raporu özetinin okunmasý,
5 2016 yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý,
6 2016 yýlý hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulunun kar daðýtýmý yapýlmamasý ile ilgili teklifinin okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý,
7 2016 yýlý faaliyet ve iþlemlerinden ötürü Yönetim Kurulu üyelerinin ayrý ayrý ibralarýnýn görüþülerek karara baðlanmasý,
8 TTK ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, 2017 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunun Baðýmsýz Denetim Kuruluþunu seçimi ile ilgili teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý,
9 2017 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve görüþülmesi,
10 2017 yýlý Baðýmsýz Denetim Raporu özetinin okunmasý,
11 2017 yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý,
12 Türk Ticaret Kanununun 376ncý maddesi hükmü çerçevesinde pay sahiplerinin bilgilendirilmesi,
13 2017 yýlý hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulunun kar daðýtýmý yapýlmamasý ile ilgili teklifinin okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý,
14 2017 yýlý faaliyet ve iþlemlerinden ötürü Yönetim Kurulu üyelerinin ayrý ayrý ibralarýnýn görüþülerek karara baðlanmasý,
15 Yönetim kurulu üyelerinin seçimi ile görev sürelerinin tespiti,
16 2018 hesap dönemi için Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
17 TTK ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, 2018 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulunun Baðýmsýz Denetim Kuruluþunu seçimi ile ilgili teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý,
18 Yönetim Kurulu üyelerine, TTKnun 395. ve 396. maddelerinde belirtilen iþleri yapabilmeleri için izin verilmesi,
19 Þirket tarafýndan 3.kiþiler lehine verilmiþ teminat, rehin veya ipotekler ve elde edilen gelir veya menfaat olmadýðý hakkýnda bilgi verilmesi,
20 2016 ve 2017 yýlý baðýþ ve yardýmlarý hakkýnda bilgi verilmesi,
21 Kapanýþ

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri