Bilmeyenler için söyleyeyim
Kervansaray yat.hl.için böyle bir dava açýldý dava devam ediyor
Bir arkadaþ vatsaptan grup oluþtursun iletiþimle bu sorun çözülür ben sözkonusu davada vekalet verdim.yalnýz bu alemde güven çok önemli bazýlarý bu grubu istismar ederek trade amaçlý kullanabiliyor.eger saðlam grup oluþurursa avkat bulunur ama 10bin 20bin lotu olan bu iþle uðraþmak istemeyebilir.davanýn þirket merkezinin olduðu yerde açýlmasý gerekiyor.
Bu beni aþýyor ilgili arkadaþlar inisiyatif almalý. Yokmuþ siyasi balarýsý olan oradan vursak!
ironi = inori
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Alýma devam..
Ya herro ya merroo...
bu sefer IPEK ten aldýgým karý buraya aktardým yani aslýna bakarsanýz aldýgým bütün lotlar sýfýr maliyetli.
Ýster batar ister cýkar riski alýyorum...
Þu anki duran varlýklarý bütün borçlarýný kapatýp banada þu anki ederinin çok üzeirnde para býrakamsý lazým..![]()
Slm analizci desteðe geldim 😀😀😀
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço açýklanmýþ galiba.bilançodan anlayan bizede izah edecek bi hayýrsever varmý dýr acaba
Bilançosu patlak ama kocabaþlar almýþ
normalde öyle.ama diyelim ki bir arsa aldý þirket.kac para 10 TL olsun.birkac yýl sonra arsayý bir deðerlendirme þirketine 50 tl gosterebilir. Oysa arsa deðer kaybetmiþ 1tl ye düþmüþtür. Yani ozsermaye fos çýkabilir. Bu nedenle bizim borsa defter deðeri üzeri fiyatlama yapmaz. Esas faaliyet karýna bakar.
Yer Ýmleri