NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
bu ne böyle ya
Bak bir paranýn yorumlari neden sildiði çýktý ortaya pazartesinin satislarini sali taban yaparak çarþamba yemlediler ama silmis adamlar vay arkadas nasýl bir borsanýn içerisindeyiz maþallah kýbrýs halt etmiþ las vegas la yarýþýyoruz
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kim kimi yemliyor sanki milyon lot iþlem oluyornormal bir ky satsa taban alsa tavan olur bu hisse
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
biraz beyin jimnastiði yapalým durduk yere bu hisse niye hareketlendi kim yakýn izleme pazarýnda hareketsiz duran herhangi bir faaliyeti olmayan ve ufakta olsa zarar açýklayan bi hisseyle oynar. bu hisseyi ky nin alýp satcaðýný pek sanmýyorum elinde olanlar kolay kolay satmaz olmayanlarda girmez bence.hele þu son bi gün dip bigün tavandan sonra hangi ky alýr bu hisseyi. o zaman bunla oynayan adamýn derdi baþka olmalý ky den ekmek çýkmaz ona.þirkette iyi biþiler olcaðýnýn haberini alan biri bu hareketi yapýyosa neden toplamaya devam etmiyo eðer öyle bi durum varsa yakýnda çýkar kokusu herkes duyar o zaman kimse toplayamaz.sanki bigün bi aracý kurum alýyo biri satýyo sonraki gün alan aldýklarýný satýyo baþka bi kurum alýyo.böyle biþiye ne gerek var bu yolla nasýl para kazanacaklar? siz neler düþünüyosunuz bi anlatýn
Yer Ýmleri