Risk bilirim onayi alinmamis deyip hisseyi aldirmiyor sistem emir yasagimi.var internetten mi aliniyor bilgisi olan bir arkadas yazarmi.hisseyi.alamadim tesekkurler
Risk bilirim onayi alinmamis deyip hisseyi aldirmiyor sistem emir yasagimi.var internetten mi aliniyor bilgisi olan bir arkadas yazarmi.hisseyi.alamadim tesekkurler
Evet.piop ve gozalti hisselerde online bankacilik yada yatirim subeden risk bildirim sozlesmesini onaylamaniz gerekiyor.
SM-G985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabreden devriþ muradýna ermiþ hadi bana 10.50,Düþmeden dahada davosa uðramam.
çok ucuz ve bebek firmalarý çok seviyorum, borçsuz devamlý kar açýklayan bi firma, yatýrýmcýlar bu kaðýdý keþfedip gördüklerinde kaðýt nerelerde olacak çok merak ediyorum
neden yip çýkýþý için baþvurmuyor tahsisli ile ortaklara olan borcunu da ödedi önünde hiç bir engelde yok,
Ben iþime bakarým,ben bu laflarý çok duydum gaz verenleri,örneðin kent,petrokent vs hepsi %300-400 üzeri geri geldi,geri gelen hisselerden bile kar etmiþ insaným,ben öyle grafikmiþ alýþ kademesiymiþ ilgilenmem sadece iþime bakarým,ucuz bulduðum hisseyede yüklenirim diplerden ve inatlan beklerim meyvesinide ergeç alýrým,üstelik zararkes yani stoploss olayýnada çok dikkat ederim,mesela kentte 300-400 ikende kazandým,140*250 ikende kazandým,petrokenttede öyle,yani kent nasýlda oda öyle![]()
Kalanlarýda 11.47 verdim,yolun açýk olsun cosmos iyi yükünü çektim %50 yeterlidir bana,alan hayrýný görsün![]()
22.98 tavanda,10.50 göndermiþtik,zamanýnda 7-9 arasýnda süründürdüydü
,sanýrým bunda ky yok,büyük oyuncular dökülenlerin hissesini aldý götürdü þimdi top onlarda,zaten bu hep böyle oluyor,yakýnda fonette böyle olacaða benziyor,bu aralar süründürüyor
...ytd.
Sayýn refaba, biz daha çýkmadýk buradayýz... yeni patron kontrolmatik firmasýnýn sahibi, enerji kýsýmlarýný belki birleþtirebilir, belki kontrolmatik firmasýný cosmos altýnda toplayabilir, yeni yatýrýmlar bedelsizler hepsi gebe bi hisse diyebilirim.. merakla kap takip edicez..
Yer Ýmleri