2 kasým 2022 kapanýþýmýz nötr 90.00 .Halaya devamke.![]()
2 kasým 2022 kapanýþýmýz nötr 90.00 .Halaya devamke.![]()
3 kasým 2022 .Açýlýþ 90.00 ve tahtacý 90.00 satýþa koymuþ 6300 lotu .Öyle kolay deðil bu iþler diyor.Olsun vaktimiz var babacan .2026 ya kadar cosmos dayýz![]()
89.00 a düþürdü tahtacý.Sorun yok tabanlarda dahi tavan çekmiþiz biz sorun deðil .Basalým halayý.![]()
Ramazan hocam nerelerdesin, senin sayende tanýþtýðým cosmo ile ve hayal gibi gerçekten, senin analizlerin olmasaydý bu kadar süre tutmaz ve yatýrým yapmazdým... sayende çok iyi kazandýk çok teþekkürler
yeni geliþmeleri takip ediyor musunuz ? yeni patronumuz Ömer Bey vizyonu bize neler katacak ?
Sayýn Hocam, öncelikle çok sevindim, inþallah güzel günlere, hayýrlara vesile olur kazançlarýnýz... Ben pandemi baþýndan itibaren kriptopara sektörüne yoðunlaþtým, oradaki adrenalin ve volatiliteye alýþtýktan sonra da borsaya dönmek zor geliyor, dolayýsýyla son dönemdeki geliþmeler hakkýnda deðerlendirme yapabilecek birikime sahip deðilim.. Selamlar, sevgilerimle...
Not: Þimdi baktým, sahibi kontrolmatik þirketinin sahibiymiþ. Onlarý biraz takip etme fýrsatým oldu, son derece vizyoner iþler peþindeler çeþitli iþtirakleri vasýtasýyla, bu yüzden halen doðru yerdesiniz diye düþünüyorum...
Son düzenleme : Ramazan Demir; 03-11-2022 saat: 18:19.
3 kasým 2022 kapanýþýmýz 88.00 dan geçti.Düzeltmeye girdik hayýrlýsý.
Yer Ýmleri