Tahta yapmak kolay mý alacak da satacak da .A1 dediðin kurum cosmo da son 4 ayda 200 bin lot mal aldý. Gotu boklu borsadan anlamayanlar A1 e laf atacaðýna gitsinler A1 in elini öpsünler .A1 ,Osmanlý ve finans tahta yapýyor tahta cosmo da.Cosmo daki bu baþarýyý ben A1 ,finans ve osmanlidan iþlem yapanlara yazarým.Helal olsun onlara.Tahtacisi olmayan cosmoda tahtacilik yapip cosmoyu ayakta tutuyorlar.![]()
Sabýr acýdýr ,meyvesi tatlýdýr.%80 kontrolmatik,%20 cosmo portföyle 2026 ya kadar halaya devamkeeeee
Haydin halaya.Borsa devre kesti taban yap da hepimiz halay çekelim cosmo ve kontrolmatikAlýþtýk artýk sabrede sabrede 100 tlnin üzerinde kalýcý olduk.Dokundur 80 e de sen de rahatla biz de kontrolmatik satýp cosmo alalým.Oranýmýz da %50 cosmo ,%50 kontrolmatik olsun.
![]()
Ne guzel dabanlari halayla karsilamak..
Ýþ de burda ya zaten .2026 diye boþuna demedik .Uzun vade yatýrýmcýlýk budur iþte.Tabanda da halay ,tavanda da halay.Portföyümün %80 i kontrolmatikte.40 tlden kontrolmatik aldým ve hissenette kontrolmatik topiðinde 2026 ya kadar 40 tlden 4 haneleri hedeflediðimi yazdým.Ve kontrolmatik 40 tlden 40 günde 229.90 ý gördü.Ve kontrolmatik bugün 137 tlde.Ama ben kontrolmatikte da tavanda da tabanda da halaylar çektim .Ýþte cosmo da böyle olacak.O 4 haneler görülecek.Hedef 2026 yýlýna kadar cosmo da 4 haneleri görmek.Öyle 3-5 ayda alayým 10 kat yükselsin diye bir gerçek yok borsada.Böyle düþünenler Kýbrýsa gitsin.Ya da fener cimbom maçý var.Bassýn iddia kuponuna servetini.![]()
Yer Ýmleri