Milyonlarca tl ciroya karþýlýk yip olmaz olamaz
*Çok iyi bir firmanýn hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanýn hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Milyonlarca tl ciroya karþýlýk yip olmaz olamaz
*Çok iyi bir firmanýn hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanýn hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
çok iyi firmanýn hisse senedini iyi fiyata almak fikri warren buffetin ortaðýna aitti.evet ilk baþta varren bufet tarafýndan akbul görmedi ama sonralarý bu fikri beðendi.kriz ortamýnda iyi fikir ancak krizden çýkmasýný öngördüðünüz hissenin fiyatýný ucuzken kapmakta gerçek bir sanattýr.
þimdi ben bu sanatýmý icar etmiþ bulunmaktayým. bir miktar dardl ile ortak oldum.
nedenmi.? kuþlu sitede analizler grafikler yayýnlamýþlar.dileyen inceleyebilir.saðolsunlar bayaðý aydýnlandým.halbuki daha önce incelemek gerekirdi.1 lerde iken alsaydým çok müthiþ olurdu.artýk 1 ler hayal.
þirketin cirosu inanýlmaz artýyor.iharacatýda iddialý. yýl sonuna kadar 7 parsel arsayý bankalardan geri almak zorundaymýþ. bence bunu halledebilir.yada bunu halletmek için yabancý ortak alabilir yanýna.zira orada 45 milyon usd gibi bir devasa beklenti varmýþ.haber akýþýnýn yýl sonuna kadar beklentili olduðu açýk.
bunun yaný sýra usd grafiði atmýþlar.1998 de 7 usd yani bugünün parasýyla 40 tl civarý olan hissenin þimdi 1,49 dan iþlem görmesi manidar.yüzde kaç iskontolu olduðunu hesaplayýn.ytd
Genel Yönetim ve pazarlama giderleri çok yüksek
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
2010-11-12 den beri burda bekliyoruz, ilk anda aklýma gelen geymeneli, manisali, toycemi, lotboy, bir de bir doktor vardi, bir sürü konuþuldu edildi hayaller planlar yapýldý o ama artýk seneler oldu yazan çizen De kalmadý. Herkes býktý uzandý belki mecbur kaldý zararýna sattý
Ýnsallah yükselir çýkar biz de satar kurtuluruz..
Hasýlat yüksek ama giderler çok
Yer Ýmleri