Þirketimizin artan satýþ ve ihracat hacmi ile 3.çeyrek özelinde kara geçebileceðini düþünüyorum
Þirketimizin artan satýþ ve ihracat hacmi ile 3.çeyrek özelinde kara geçebileceðini düþünüyorum
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
mansisalý kardes dogru yazmýþ fastih kardeþ eger spk iþini yapsa idi dardanel 40 olmuþtu burda ben þikayete baþlarsam burda kimse yazmaz þimdi tektek ýp numaralarýný tespit ettrimey baþlayyaým kim kimmiþ nerde hangi sitede yazmaya baþlamýs hem burda yazýp kuslu sitede kim neyazýyor neyse fatih kardes sana kolay glsin hisse düþünce normal bunlar yatrým tavsiysidegildir
Yaw 350 milyon ciro yaptý geçen sene..ne
ödedi.borç mu azaldý,özsermaye mi düzeldi.Tam tersi dahada kötüleþti.Tabiki burda döviz kurunun yükselmeside etkili oldu.Bunun nö gýdayla olan iliþkisi kap haberlerinde var bakýn 2014-2015-2016 finansal raporlara.þikayet edilmeseydi hal devam edecekti.hepimiz iyi olmasýný istiyoruz.þahsen ben 2011 den beridir bekliyorum.þirket iyi ciro yapýyor ama!!!!niyet niyet niyet...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
-1 Eylülde açýlan Balýk av sezonu pek verimli geçmiyor.... Geçmiþ yýllara göre çok verimsiz bir yýl olacaðý söyleniyor.... Buda paketli balýk sektörüne ve Dardanele olumlu yansýr diye düþünüyorum....
-Dün carrefour maðazasýna gittim. Orada ilk kez carrrefour markalý paketli ton balýklarý gördüm. Hepside yeni sayýlabilecek üretim tarihine sahipti ve Dardanel üretimi idi. Bildiðiniz üzere Carrefourun 600 civarý maðazasý var. Yani cirosuna ve esas faaliyet karýna olumlu yansýyacaktýr bu durum diye düþünüyorum.
-Bunun dýþýnda 8000 marketli a101 lerde her zaman , 2160 marketli migroslarda her zaman , 6600 marketli bim ile 5000 küsür marketli þok marketlerinde ise zaman zaman dardanel ürünleri satýlmakta
Sen Ramazanda da balýk tüketiminin patlayacaðýný DÜÞÜNÜYORdun... 😂😂😂
1 nisan 30 haziran 2018 satýþlar : 85 milyon.....
1 nisan 30 haziran 2019 satýþlar :125 milyon.....
2.çeyrek 2018 esas faaliyet karý : 9.456.000 tl
2.çeyrek 2019 esas faaliyet karý : 14.290.000 tl....
Satýþlar.... %47 artmýþ.......
Esas faaliyet karý : % 50 artmýþ.....
satýþlar patlamýþ gerçekten ama görmek isteyen gözler için......
Evet ondan ramazan dan sonra 90 kuruþa düþtü.
Yer Ýmleri