Geçen yýl ayný dönemde 90 milyon zarar açýklayan bir þirketin destek alamdan kara geçmesi büyük baþarý bence...
Geçen yýl ayný dönemde 90 milyon zarar açýklayan bir þirketin destek alamdan kara geçmesi büyük baþarý bence...
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Kâr açýklamasý baþarý tamamda 3,5_4 demek doðru mu?borç 300 milyon 1 milyon karla 300 yýlda bitmez,10 milyon kâr etse 30 yýl inþaat arsa desen durum ortada . Temettü vermeden ne anlamý var.Hep kendilerine çalýþýyorlar.Allahtan sabýrla bekliyoruz.Fiyat verilmesi doðru deðil.
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet fiyat verilmesi oldukça yanlýþ bir durum....
Yönlendirme oluyor bir nevi spekülasyon oluyor.
Ancak Çanakkale'de yer alacak Çanakkale 1915 köprüsünün yapýmý son sürat devam ediyor. Para dergisinin haberine göre bazý bölgelerdeki arsalarýn deðerinde 10 kata varan artýþlar. Þirketimizinde bölgede 100 dönüm civarý arsasý varhki bu fiyat artýþlarýndan doðrudan etkilenecektir diye düþünüyorum.
Fiyat vermek neden yanlýþ olsun.. Sadece piyasa deðerine bakmak bile kafada bir fiyat olgunlaþtýrýr.. Ayrýca þirket düzelme yoluna girmiþse.. 100 milyon dolar mesela..
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
1.Ben bu hissenin 10 yýl boyunca 2 defa 2.50 yi gördüðünü, ve bu Muhterem in hisseyi 90 kuruþtan toplayýp 2 üstünde ky nin kucaðýna býraktýðýný hep söylüyorum. Bu demektir ki bu hissenin buralara gelmeyeceðini demedim. Hatta biraz akýllý olursan buradan yine yükseleceðini çýkarabilirsin.
2. Bu hisse yükselmeyecek demedim. Sadece sahiplerinin ahlaksýzlýklarýndan bahsettim. Hala aynýsýný söylüyorum.
3. Sen bu hisse 2 yýl önce 1.80 deyken düþerken yükselme potansiyeli var dedin. Hisse 90 kuruþa düþtü. Ama yüzsüzlüðünle hiç utanmadýn.
4. Mr No gýda ve dadania yý dardanele katacak dedin ben katmayacak dedim iddialaþtýn. Katmadý utanmadýn.
5. Bir hissede senin gibi goygoycular varsa o hisseden uzak duracaksýn. Senin yükseldi dediðin 1.95 fiyatý bu hissede olan ky nin 7~8 yýl önceki ortalama maliyeti. Nerede enflasyon nerede dolar.
6. Sen bu hisseyi 2 yýl önce 1.80 den aldýn ali bey. Sen kardamýsýn konuþuyorsun.
1-Ýsmim ali deðil....
2-bu hissede hiç zarr etmedim bugüne kadar.... al-sat denilen bir þey var bilmiyorsanýz öðrenin
3-hissenin 1,80 lerden artma potansiyeli vardý. bugün hala var. hemde fazlasýyla var. geçen yýl 100 milyon tlye yakýn zarar açýklayan þirket hiçkimsenin yardýmý olmadan kara geçmiþ yahu daha ne olsun. varmý böyle baþka bir þirket...
4- artma potansiyeli var demenin illa artacak anlamýna gelmediðini defalarca söyledim. yine söylüyoum.
5-bu hisse hal çok güzel potansiyeller barýndýrýyor bana göre.
Evet kuþlu sitede fiyatý yukarýlara gidecek diyen grup var.90 Kr 190 oldu temkinli olmakta fayda var.
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri