65 mlyn ciro yapan frigo bile 100 milyon piyasa degerine ulastý.. Hadi kaldýr o güzel poponu
Allah dan BGC tahtayý bos býrakmýyor sýkýlan bunalanýn malýný itina ile alýyor onu gören yandaslar da bir üst kdm pesinde)
Evveett..
VARAN 1
Hisse ile ilgili olumsuz yazmamýn sebebi bu durumdu.Borclari ödemeyecekler, bankalarla yeniden anlaþýp uzun vadeye yaymaya çalýþacaklar.Tabii bankalarla anlaþýrsak.20 milyon dolar borcu oderlerse hisseye çok olumlu yansýr.Hisse kaça katlar bilemem.ytd
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýste birde okuduðunu anlayamayan diyeceðim ama hakaret etmis olacaðým bir nevi.. He okuduðunu anlamadýn diyelim o zaman susarsýn ama oda yok..
"Bina ve arazilerimizin geri alýmý ve ilgili protokol kapsamýn da ""TÜM BORCLARIMIZIN KAPATILMASI"" üzerine ilgili kurumlar ile baþlanýlmasý.
Ýlgili kurumlar /
Vakýfbank
Ýþbankasý
TKB
Birleþim Varlýk
Yani þirket diyor ki ben popoyu düzelttim siz þimdi görün dardaneli![]()
Þimdi þu var tabii ki tahtaya start verecek kurumlar istedikleri kadar topladýklarýný düsünuyorlar mý..
Bana göre 2.60 direnci bu haberle kolay lokma bir önceki 3 lira tepesine odaklandým.
Simdi þunu da gözden kaçýrmayýn 9 aylýk da yýllardan sonra sembolik de olsa 1 milyon ( bir önceki 95 eksi idi ) kar acýklamasý ve bugun ki haber ile STRAT verildi. Þimsi sýrasýyla özsemaye düzeltmesi ve 12 aylýk kar önem kazanacak
Yer Ýmleri