Dün itibari ile hisseye girmiþ bulunmaktayým Allah kimseyi utandýrmasýn ulusal pazara kadar hissenin önü açýk.ayrýca çok yararlý bir yazý buldum okumanýzý tavsiye ederim.yine bu krizde en ayakta duran sektör yiðecek olmuþtur ve olacaktýr ilk bilançoda akýllarýn almadýðý bir bilanço bekliyorum o kadar dandik hisseler akýl almaz fiyatlara geldiler bir çanakkaleli olarak sadece arazileri 1 milyara alamazsýnýz çanakkalenin KONUT YAPILAN bölgelerinde kaldý araziler piyasalar düzeldiði an hissemizin önü açýlacaktýr 2020 dardanel yýlý olacaktýr bu yazýda burda bi yerde dursun...YTD.
Dardanel, bu yýl 1 milyar TL ciro hedefliyor
2020 hedefini 1 milyar TL ciro olarak açýklayan Dardanel, dönemde ton balýðýnda dünyanýn en büyük 3 üreticisinden biri haline dönüþmeyi hedefliyor
ÝSTANBUL (AA) - Konserve ton balýðýný Türkiye’ye getiren ilk marka olan Dardanel, 2020’de bin 200 çalýþanýyla 1 milyar TL'lik ciroya ulaþmayý hedefliyor.
Dardanel açýklamasýna göre, 1980'li yýllarýn baþýnda, Çanakkale bölgesinde paketlenmiþ elma ve karides satmak için faaliyete geçmesi planlanan ancak daha sonra Vehbi Koç'un öngörüsü ve Niyazi Önen'in giriþimciliðiyle tamamen deniz ürünlerine odaklanan Dardanel, konserve ton balýðýný Türkiye’ye getiren ilk marka oldu.
Yalnýzca iç pazara deðil, Avrupa’nýn birçok ülkesine de balýk konservesi ihraç etmeye baþlayan þirket, gelirlerinin yüzde 50’si için ihracata odaklandý. Hedeflerini yükselten, ciro ve ihracat rakamlarý hýzla artan Dardanel, bin 200 çalýþanýyla 2020’de 1 milyar TL’lik ciroya ulaþmayý amaçlýyor.
Tüketilen ton balýðýnýn yüzde 77’si de yüzde 55’lik pazar payýna sahip olan Dardanel tesislerinden çýkýyor. 2019'da 700 milyon TL'yi aþkýn bir ciroya ulaþan þirket, bu yeni dönemde ton balýðýnda dünyanýn en büyük 3 üreticisinden biri haline dönüþmeyi hedefliyor.
Sn. Webmaster hayýrlý olsun. Sizin gibi bir Çanakkale linin hissedar olmasý çok önemli. Örneðin arsa deðeri hakkýnda söylediðiniz rakam beni acayip þaþýrttý.😊 Biz þirketten sýnýrlý bilgi alabiliyoruz. Siz gozlemlerinizi de aktarirsaniz çok sevinirim. Herkese bol kazançlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Hissedeki herkeze hayýrlý olmasýný temenni ederim.
Þunu söyleyebilirim fabrikaný saðý solu önü arkasý her taraf sitelerle dolmaya baþladý ordaki 1 adet dairenin bedeli þu an 250/400 bintl arasý deðiþiyor bizim fabrika arazisini artýk siz ölçüp biçin deðerini benim hissiyatýma göre fabrikanýn arazisi þu an 1 milyar üzeri ederi var yeniden düzgün ve tarafsýz bir deðerleme yapýldýðýnda þu an borsadaki bir çok þirketi cebinden çýkarýr vaziyete gelecektir herkeze bol kazançlar YTD.
eþleþmeler tavanda 6,13 te eþleþiyor herkez elindeki hissenin kýymetini bilsin 65bin lot tavanda bekliyor
Sn. Webmaster çok teþekkürler. Evet þirketten sýrasý ile kap haberleri gelebilir diye düþünüyorum.
1) banka borçlarýnin ödendiði gün
2) deðerleme þirketi anlaþmasý ( eðer anlaþýldý ise bilgim yok)
3) Mayýs ayýnda bilanço.
Eksik fazla olabilir. Sadece öngörü.
Bu arada ben çok cüzi bir miktar ile hissedarim. Keþke fazla para ile bu hissede olabilseydim 😊
Sn. Webmaster müsait olduðunuz durumlarda eþleþme paylaþabilirsiniz benim gibi göremeyen hissedarlar için çok makbule geçer diye düþünüyorum. Þimdiden teþekkürler.
https://www.google.com/amp/s/m.dunya...artirdi/467275
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri