Þu an eþleþme 7,82 TAVAN
Þu an eþleþme 7,82 TAVAN
Sabah yazmýþtým bugün tabaný kaldýrabilir mi diye. Tavana kadar iyi kaldýrdý. 😊😊Þirket ses çýkarmayýp tabanlardan toplama yapardý. Ama ucuz iþlere bulaþmadan þirketin itibarýný korudu. Umarým bunun arkasý gelir ve biz yýllarýn Dardanel yatýrýmcýlarýn yüzünü güldürür ve bir þeylerin deðiþtiðini herkese inandýrýr.
Haber akýþý;
4.05.2020 16:52:20 DARDANEL/MEHMET ÖNEN: ÖZKAYNAÐIMIZIN ARTIYA GEÇECEÐÝNÝ TAHMÝN EDÝYORUZ - BLOOMBERG HT
4.05.2020 16:51:29 DARDANEL/MEHMET ÖNEN: BANKALARA DEVRETTÝÐÝMÝZ ARSALARI GERÝ ALDIK- BLOOMBERG HT
4.05.2020 16:51:06 DARDANEL/MEHMET ÖNEN: GEÇMÝÞTEN GELEN YAPILANDIRILMIÞ BORÇLARI GEÇEN HAFTA TAMAMEN ÖDEDÝK- BLOOMBERG HT
4.05.2020 16:50:03 DARDANEL/MEHMET ÖNEN: FAVÖK HEDEFÝMÝZ % 15, BU YIL ÝLK 3 AY ÝTÝBARÝYLE BUNU YAKALADIK - BLOOMBERG HT
4.05.2020 16:48:57 DARDANEL/MEHMET ÖNEN: GEÇMÝÞ SON ÝKÝ AYDA TAMAMEN ÝÇ PÝYASAYA ÇALIÞTIK, ÝHRACAT SÝPARÝÞLERÝMÝZÝ MAYIS AYINA ERTELEDÝK- BLOOMBERG HT
4.05.2020 16:47:46 DARDANEL/MEHMET ÖNEN: 300 YENÝ DEVAMLI ÇALIÞAN ÝSTÝHDAM EDECEÐÝZ - BLOOMBERG HT
Dardanel/Önen:
-Satýþlarda geçen yýla göre %137'lik artýþ söz konusu
- FAVÖK hedefimiz %15, bu yýl ilk 3 ay itibariyle bunu yakaladýk
- Geçmiþten gelen yapýlandýrýlmýþ borçlarý geçen hafta tamamen ödedik
- Özkaynaðýmýzýn artýya geçeceðini tahmin ediyoruz
Kaynak: Bloomberg HT TV
Öncelikle bugün ister haber akýþý ister anlýk eþleþme paylaþýmý ile yorum yapan tüm hissedarlara teþekkür ederim 😊
Çoðumuzun tahmin ettiði gibi artýk dardanelin yeni kaptaný oðul Mehmet Önen diye düþünüyorum ki þimdi biraz baktým 2018 yýlýnda 40 yaþ altý CEO listesinde 27 yaþýnda en genç CEO seçilmiþ. Yurtdýþý eðitimi de alan Mehmet Önen çekirdekten yetiþerek babasý Niyazi Önen in her zaman yanýnda bulunmuþ.daha yolun baþýnda olduðunu belirterek röportaj bitmiþ sanýrým.
Ýþte belki de daha yolun baþýndayýz Dardanel için. Yabancý ortaklýk hariç bir hissede olabilecek tüm hikâyeleri barýndýrýyor diye düþünüyorum. Tüm ortaklara bol kazançlar.😊
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaþlar bu arada ben bugün internet üzerinden deneme amaçlý cüzi lotlar alabildim. Ama brüt takasta internetten iþlem yapýlamaz diyor. 😊 Acaba yanlýþlýk nerede? Yardýmýnýz için þimdiden teþekkürler
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dediklerinize katýlýyorum. Baba Niyazi Bey 90 lý yýllarda gerçekten Çanakkale de süper bir iþ adamýydý. Kendisi de söylemiþ zaten bence bazý gereksiz yatýrýmlar,gereksiz harcamalar,kriz vb. nedenlerle yaklaþýk 20 yýldýr zor günler geçirdi fabrika. Ama geçen yýldan bu yana bir kabuk deðiþtirme sezinliyorum. Fabrika arazileri gerçekten çok deðerli.Oðul Mehmet Önen in iþe el attýðý belli oluyor.Bu kriz döneminde bile iþçi alýmýnýn devam ettiðini ,iþlerin iyi olduðunu duymaktayým.Fabrikayý ileride taþýma durumu var, þu an büyük yatýrým yapýlan Ezine OSGB ye. Ve mevcut fabrika arazisi iþler biraz düzelince inanýlmaz deðerlere gelebilecek bir yerde.
Yer Ýmleri