Demek ki rüçhan tahtasının göçmesi ve bedellinin elde patlaması riskini yüksek gördüler ki rüçhan tahtasını destekleme cihetine gittiler. İşte bu enteresan.
Demek ki rüçhan tahtasının göçmesi ve bedellinin elde patlaması riskini yüksek gördüler ki rüçhan tahtasını destekleme cihetine gittiler. İşte bu enteresan.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
bugünden yarına bir şey beklemiyorum ben şahsen...
önce paralar kasaya girecek. sonra borçların önemli bir kısmı ödenecek. Ben olsam yüksek faizli finansal borçların anapara ve faizlerini öderdim öncelikli olarak.
sonra faiz yükü azalacak ve şirket kara geçecek...
2.çeyrekte kısmen 3.çeyrekte tamamen görülür bu etki diye düşünüyorum
ha oborçlar ödendi haberi gelirsede katalizör olur
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
Bu hisseye ilgi duyanlar son 60 gündür yazdıklarımı okusun. ✅
Bu hisse küçük değil ama büyük düzeltme yerlerini tahmin ediyorum. Zamanı geldiğinde yazacağım. Henüz erken. Büyük derken şöyle %50 falan.
Hisse 1 e 4 oranında sulandı. Tedavülde 700 milyon lot hisse var artık. Bu hisseler önce konsolide olmalı ki çıkış trendi için altyapı oluşsun. Sabırlı olmak lazım.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Trump Avrupa’ya %50 vergi getirmek istemiş, bunun olmayacağını piyasa bilse dahi satış fırsatı olarak endeksi indiriyor. Düzelir.
Yer İmleri