Hırsıza hırsız demek suç mu oldu.
Hırsıza hırsız demek suç mu oldu.
Eğer burada bir suç varsa berbat bir bilanço gelmesine rağmen hâlâ bu hisse çok iyi diyerek ky yi yanıltanlardır. Bilanço diyoki özsermaye-250 milyon tl. Ve her dönem eksiye artarak devam ediyor. Gözaltına özsermaye (-) olduğu için düştü. Nasıl Gözaltından çıkacak diyebilirsiniz.
Bütün yazdıklarını mailledim site ismini vb şeyleri ...yaz sen devam et
Mahkemede ispat edemeyeceğim hiç bir iddiada bulunmadim.
Arkadaşlar sakin..
2.50 üstünde kalmamız gerekir yeni bir atak için..
YTD..
hitit kardesim şirket 25 yıldır borsada sen marka yı niyazi bey şirkete bedava verdi diyorsun sence bu zamankadar kaçtane küçük yatırmcı battı bu hissede ben manisalının dediklerine katılıyorum kısmen peki ben tek bir lot bile bun dan sonra satmam diyen niyazi bey niye lotlarını fona ipotek ettirdi neye göre 140000 milyon lot fon neye güvenerek veya kime güvenerek bu lotları ipotek aldı bana bu cevabı bi ver sonra özelden sana birşey yollayacagım bence manisalı arkadaşa herhangi bir yaptırım olursa burdaki yatrımcı etegindeki gerçekten taşları dökerse emin ol hem şirket hemde yatımcı zara görürür bırak herkes içini döksün bekli adam 15 yıldır dardaneli takip ediyor sen kaç yıldır dardaneli takip ediyor sun işte fikir ayrışması burdan çıkıyor bence eski çileçekmişler vede yeni dardanelciler ama hep kazanan kasa yatım tavsiyesi degildir 25 yıldır birş irket markayı sahsimindi sirkete verdim diyorsa yorum bile yapmak komik şirket hiçbir katmadefer üretetemiş bence yatırm tavsiyesi degildir
Ben yatırımcıyım bir fırsat görürsem hisseyi alırım. Geçmişte bir çok olay olmuş evet doğru istenerekmi yapılmış tartışılır. Kimse para kaybetmek istemez kaybedince patron iyi kazanınca kral olur. Mesela galip öztürk şirketi çok artınca o şahıs çokmu iyi oluyor ??? Ben dardanelin üç yıllık büyümesine ve sektörünün büyüme potansiyeline yatırım yapıyorum. Gördüğüm kadarıylada şirketin yüksek olasılık satılma durumu yada ortaklık durumu olması çok muhtemel. Olur olmaz bilemem sonuçta borsa bu zararda kar da kardeştir.
hitit kardeşim şirket böyle olur özellikle dürüst patronu söyledigini arkasında duran niyazi gibi degil
Yer İmleri