iyide şu an bu mülkleri dardanel kasasına koymak için kapa başvurmuş . peki bunun sonucu ne olur.
iyide şu an bu mülkleri dardanel kasasına koymak için kapa başvurmuş . peki bunun sonucu ne olur.
Batan geminin malları
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
şiketin büyük ortagı niyazi önen degil ki görmüyormsunuz iptekli hisseleri kapa yolladığı haber uydurma dardanelde çogunluk hisse onda degil büyük absinden izin almadan yapamaz kendini olmadıgı bir şirkete niye hanımın vede çocugunnun üstündeki şirketi niyazi önen gıda yı versin burada dardaneia şirketide niyazi önen vede aşkın kurultak ortaklıgıvar bunlar yalan cının öde gideni hayatta yapamazlar dedikleri işi yatım tavsiyesi degildir
Ben bu hisse 2.50 deyken yazmaya başladım. Birçok şey yazmama rağmen çarli 1.80 den bu hisseyi aldı. Çarli şimdi sen neden yazıyorsun diyor.
Bazıları 3 ay sonra iyi olacak diyor. Kardeşim 1 ay sonra yarı yarıya düşerse 2 katına hisse al o zaman neden 1.26 dan alıyorsun. Biz bir yıl önce 2.50 deyken bugünlerin kötü olacağı sinyalini verdik. Geçmiş de yazdığımız mesajlar duruyor.
Bist te en fazla borcu olan hisseler 4 büyükler futbol takımları. 5. Dardanel. Bu hisseye iyi olacak diyen tek kişi olabilir. Oda muhteremin zokasını yemiş çıkartmaya çalışıyor dur.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Herşeyin hayırlısı, 90 kuruşların altına kolay kolay ineceğini sanmam.savaş çıkarsa başka boş.Allah korusun....Uzun uzun yazmaya gerek yok.son açıklamalar gerçek olursa hisse,20,30 bile olur.Buda tahminle değil, bekleyip görerek,yaşayarak olur...gerçek olursa da arkasından baka kalınır.ha gerçekleşmezsede bu seviyelerde debelenir durur. Hisse şu an 3 ,5 lira değil ki ,nesine gerilelim...Hele benim için hava hoş, alıpta +sattığım hisse yok,hep cepten(kredi) yerim.Ha bir terslik yaparda kazandırırsa da [emoji54] [emoji50] [emoji2]
Bu arada benim aldığım hisselerde şu ana kadar hep üçkağıtçı patronlar olmuştur,şansımı si..yim.
Ö,l. P pbnonoünn
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri