Naçizane fikirlerimi açýklýyorum burada.....
Benim fikrim ile kimse hisse alýp satacak deðil sonuçta.....
Naçizane fikirlerimi açýklýyorum burada.....
Benim fikrim ile kimse hisse alýp satacak deðil sonuçta.....
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Kur seviyelerinin düþmesi ile birlikte þirketin borcu 20 milyon tlden fazla azaldý.....
Tabi kur farký geliride ayný oranda arttý.....
12 aylýk bilançonun 9 aylýk bilançodan daha iyi geleceðini düþünüyorum þahsen
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
sen hala bu þirketin dardanelin niyazi önenin sahibi olduguna inanýyormsun bence þirketin içinde ufak bir ortak eger öyle olmasydý iki sey yapardý sarýyerdeki þirketin bulundugu yer hemen tarabya otelinin yaný kaç lira eder dudulludaki fabrika bariciden satýn alýnan yer kaçlira eder bankaya olan 5 yýl taksitlendiriken niye araziyi þuan þirketin adýna borçla alýp taksitlendirip blonçoya eklemeyi düþünmüyor gözaltýdan çýkmak için zaten arazideki prjodegerleme çalýþimasýný spk ya sunsa zaten göz altýndan çýkar niyazi önene dardanelde küçük ortak Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir. diger arsayý mütahite sattý hesapta mütahit insaat geliri yapýlmýs satýmýþ kazanýlmýþ parayý bankaya ödedi vede hala ,insaat yapmadý arsaya neden Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir. þirketin içindeki fon kim gerçek anlamda bu fonun sahibi kim fonun merkezi hangi ülkede Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
carlislecullen baya güzel fikirlerin var bunalara bir cevap yazsanda senin engin bilginden yararlansak
6 Ekim 2017 de Kap a þu açýklamayý gönderdi.
"Açýklamalar
Son olarak 7 parsel gayrimenkulün geri alým hakký süresinin 31.12.2019 tarihine uzatýldýðý bildirilen açýklamamýz ile ilgili þu ek açýklamanýn yapýlmasý gereði doðmuþtur.
Toplamda arazi geliþtirmesi yapýlacak 9 parsel arazimiz vardýr. Bu 9 parsel arazimizin 2 parselinin (9 parselin toplam m² sinin %20si ) geri alým iþlemleri bitirilmiþ, devirleri yapýlmýþ olup müteahhit tarafýndan inþaatýna baþlanacaktýr.
Kalan 7 parsel ise uzatýlmýþ geri alým hakký süresi olan 31.12.2019'a kadar (bu tarih beklenilmeksizin ilk projenin kaba inþaatýnýn bitimi ile birlikte 2018 yýlý sonu) mülkiyetinin geri alýmý yapýlarak arazi geliþtirmesine baþlanacaktýr."
Þimdi 2018 in son ayýnýn ortasindayiz. Bu adamlarýn verdikleri sözleri ne kadar tuttuklarýný yada ne kadar kolay yalan soyleyebildiklerini ispat edeceðim. Bu arsayý geri almak için 15 iþlem günleri kaldý. Verdiði söz yukarýda hep beraber takip edeceðiz.
Sahtekarlar yüzlerce söz verdiler hiç birinde durmadýlar. Ama hepsini sildim. Yukarýdaki açýklama net. 2018 de arsayý geri alacakmýþ. Bu arsa 2018 de geri alýnsýn ben burada özür dileyeceðim. Bir daha aleyhlerinde hiçbirþey yazmayacaðým. Ama geri alýnmazsa, birisi çýkar bu adamlar dürüst derse hep beraber tepki göstereceðiz. Beni yalnýz býrakmayacaksýnýz. Hodri meydan.
Kaba insaat basladi mi ki bitsinNasrettin Hoca fikrasindaki gibi tel orguyu dikeni cekmis takilacak koyunlarin yunu pesinde
![]()
Haklisin manisali kardeþim.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri