carlislecullen su hisse satýþýný bir anlatta bizde ögrenelim neiçin satýyapacak borçlar için 1400000 milyon lot longuf diye bir fonda degilmi hala ne satþýndan bahsediyorsun sen
carlislecullen su hisse satýþýný bir anlatta bizde ögrenelim neiçin satýyapacak borçlar için 1400000 milyon lot longuf diye bir fonda degilmi hala ne satþýndan bahsediyorsun sen
Þirketin reklamlarý yine yoðun biçimde kendini göstermeye baþladý.....
Ambalajýndan içeriðine kadar bu kadar kaliteli üretim yapan, sürekli yeni ürünler çýkartan ve ihracatý artan bir þirket eninde sonunda deðerini bulacaktýr....
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Þirketimizin 9. aylýk bilançosuna göre ;
-72.637.268 tl kur farký gideri.....
-26.584.917 tl faiz gideri var......
Önümüzdeki yýl belki faiz gideri devam edecek ama kur farkýndan oluþan bu büyük açýk artýk olmayacak.....
Ben þirketimizin önümüzdeki yýl kar elde edebilecek seviyeye gelebileceðini düþünüyorum....
ÞAHSÝ FÝKRÝMDÝR.
hacým ortada top çeviriyorsun sen fonu anlat neden niyazide 2013 basýnda borç vererek hisseleri rehin aldý niyazinni neyine güvendi geç bu kelime oyunlarýný sen
Þirketimizin 9. aylýk bilançosuna göre ;
-72.637.268 tl kur farký gideri.....
-26.584.917 tl faiz gideri var......
Önümüzdeki yýl belki faiz gideri devam edecek ama kur farkýndan oluþan bu büyük açýk artýk olmayacak.....
Ben þirketimizin önümüzdeki yýl kar elde edebilecek seviyeye gelebileceðini düþünüyorum....
ÞAHSÝ FÝKRÝMDÝR.
Þirketimizde ,
01 Temmuz 2017-30 etlül 2017 tarihleri arasýndaki satýþlar 57.754.202 tl
01 temmuz 2018-30 eylül 2018 tarihleri arasýndaki satýþlar 86.594.180 tl
artýþ miktarý : 28.839.978 Artýþ Oraný %50.....
Þirketin satýþlarý 3.çeyrekte % 50 artmýþ.....
Kur farký giderinin azalacaðýný deðil aksine 2019 da artma ihtimalinin daha cok oldugunu dusunuyorum. Rakamlarla kurtarýr tarafý yok. Bizim borsamýzýn rakamlarla da cok isi yok zaten, gun gelir alýr gotururler. O gun icin kucuk bir miktarla beklenebilir. %20-30 daha dusse ne olur.
Hayýr olsun tavan olmuþ ne olaki...
Yer Ýmleri