Þirketimiz 2018 yýlýný 23 milyon dolar ihracat ile tamamladý......
ilk 9 ayda yaklaþýk 13 milyon dolardý....
Yani son çeyrekte sadece 10 milyon dolar ihracattan kazanýldý......
Diðer satýþlarýnda arttýðýný tahmin ediyorum , düþen döviz kurlarý ile birlikte satýþlarýnýn ve esas falliyet karýnýn artacaðýný buna karþýn borçlarýnýn önemli miktarda düþeceðini düþünüyorum.....
Üstelik daha yýla baþlamadan 18 milyon dolarlýk yani 90 milyon tlden fazla ihracat sipariþide var.....
Bu yýlýn güzel olacaðýný düþünüyorum þahsen
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
2000 yýlýndan beri hangi yatýrýmcýsýna ne kazandýrdý dardanel þirketi yanlýzca benim takip ettiðim dardanel þirketi yýllardýr yatirmcisni kandiran yalan söyleyen birsirket buarada benzin istasyonlarile isyapan dardanel degil niyazi onene gida ve dardania bunu bile yalan konusuyorsunuz
size katýldýgým tek bir konu var dardanel tarihinin en iyi dönemeni yaþýyor ciro satýþ üretim bakýmýndan yatýrm tavsiyesi degildir ama sizlere yatýrmcýnýn güvený sýfýr 2ci adam uzun adam
Son 10 yýldýr yapýlan tüm faaliyetler Dardanel in içini boþaltmak içindir.
Dardanel neden batýrýlmýyor?
Çünkü batsa idi geçen sene denizbank tan çekilen 50 milyonluk kredi çekilemezdi. Bu kredi Dardenia nýn büyütülmesinde kullanýlamaz dý.
Çünkü batsa Dardanel in arsasý muhteremin üzerine geçirilemezdi. Þimdi son olarak arsa taþeron çetinkaya inþaatýn üzerine geçirilerek faaliyet tamamlanmýþ olacak.
Niyazi Önen Gýda Dardanel markasýný kullanarak büyümeye devam ediyor. Dardanel de üretilen Dardanel markalý ürünler Niyazi Önen Gýda adýna piyasada satýlýyor. Dardanel zarar ediyor Niyazi Önen Gýda kâr ediyor. Dardanel adina çekilen krediler Niyazi Önen Gýda da kullanýlýyor. Þimdi Dardanel in elinde olan arsa boþaltýlacak. Niyazi Önen Gýda Dardanel markasýný kullanarak yoluna devam edecek.
Basýnda çýkan tüm haberler yenilikler hep Niyazi Önen Gýda ya aittir. Bu þirketin tüm arge faaliyetleri Dardanel arge tarfýndan yürütülüyor. Tüm çalýþanlarýnýn maaþlarý Dardanel tarafýndan ödeniyor. Ceo Dardanel in ceo su. Sadece sahibi ky deðil. Bu sirketi Dardanel e katar mý tabiki katmaz.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsadaki Anonim Þirketler baðýmsýz þirketler tarafýndan her bilanço döneminde sýkýca denetlenir....
Burada normal vatandaþýn söylediði þeyleri yýllardýr koskoca Spk görmüyor , anlamýyor öyle mi ?
Yahu bu kadar kötü batacak bir þirket ise sat hisselerini çek git be adam......
Hadi biz safýz anlamýyoruz bu iþlerden... Sen anlýyor isen bu þirket eninde sonunda batacak ise burada iþin ne?
Adam daha iki ay önce þirketi üzerine geçireceðini idda ettiðin þirketleri Dardanel Çatýsý altýnda birleþtirecekti ekonomik krizden dolayý yapamadý....
Acaba böyle bir hazýrlýk varda milletin elindeki hisselere mi göz dikdiniz merak ediyorum doðrusu....
Bir adam buraya hisseyi sadece kötülemek için geliyorsa burada normal olmayan bir þeyler var demektir....
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri