Tavanda eþleþiyor alýcýlý
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda eþleþiyor alýcýlý
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabiki oldukça olumlu bir haber, 2020 yýlý 1 milyar ciro hedefini yakalamasýnda hatta üzerinde çýkmasýnda oldukça etkili olacak bir geliþme. bu geliþmelerden sonra muhtemelen 2020 yýlý için öngörülen rakamýn üzerine çýkýlarak yaklaýþk 1,2-1,3 m gibi bir ciro ile karþýlaþýlabileceðini düþünüyorum.
T.eþleþme: 6,69
eþleþme miktarý: 102054
eþleþmede kalan: - 26139
Sn. Volkan , inanýr mýsýnýz siz bu olumlu haberi gonderdikten sonra benim de aklýma yaklaþýk 1,2 milyar TL ciro olabileceði aklýma geldi.😊
Ben þöyle biliyorum : þirketin piyasa deðeri yaptýðý ciro kadar olabilir diye. Bu þartlarda dardanelin fiyatý kaç TL olabilir?
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Piyasa deðerinin yýllýk ciro kadar olmasý bu doðru bir bakýþ açýsý deðil,yýllýk cironun çok altýnda da çok üzerindede olabilir piyasa deðeri. Þirketin deðerini belirleyen birçok dinamik var öncelikle 2 bilanço görmek gerektiðini düþünüyorum þirketin ederi hakkýnda daha net bir fikre ulaþabilmek için. benim daha önce paylaþtýklarým tamamen tekniðe dayalý paylaþýmlardý. Son dönemlerdeki haber akýþlarýna baktýðýmda þu anki fiyatlarýn ucuz olduðunu düþünüyorum.
Yer Ýmleri