Patronumuz bgc partner menkul kýymetlerý klullanýyor 89.000 lot alýn yapmýs(79býn kap 10 belký baskasý) onumuzdeki günlerde lazým olur
Patronumuz bgc partner menkul kýymetlerý klullanýyor 89.000 lot alýn yapmýs(79býn kap 10 belký baskasý) onumuzdeki günlerde lazým olur
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Evet, demiþtin; ama kýskanýyorsun sanmýþtým
Eski defterleri karýþtýrma. Sen ilk yükseliþ durduðunda da benzer þeyler söylemiþtin, ama üstüne iki kattan fazla pirim yaptý
Bozuk saat bile günde iki defa doðru zamaný gösterir.
Daha son sözümüzü söylemedik
Bu arada Carrefoour SA'da seni dinledim, ama sabredemedim. Onu da itiraf edeyim.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
ona bakarsan bende sabredemedým 7.5 aldým 18 den sattým :D allah var bu dardenalden umutluyum. diger gözümde eplasda eplasýn patronun blok satýs yaptýgý isimler borsanýn mandrakelerý þuan deðil ama ilerde yani bu sene dardenal ve eplas konusulur. merko grubu eplasda :D
Namýk Kemal
Dostum patron 30₺’dan yaptýðý çaðrýyý 500 bin lotu geri almadan bu kaðýdýn gitmesine izin vermeyecek.Biz sonuna kadar buradayýz.
Y.T.D
pATRON GÜZEL KONUÞTU. %40 CÝRO BÜYÜMESÝ GÜZEL BÝR ÝLK CEYREK BÜYÜMESÝ DEMEKTÝR
Namýk Kemal
Kap haberlerinde toplan alýnan 79bin.
Namýk Kemal
milliyetMENÜ
SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR
Dardanel otomatik sisteme geçiyor
Geçtiðimiz günlerde Dardanel'in ton balýðý fabrikasýnda elle paketleme yapýldýðýný gösteren video sosyal medyada konuþulmuþtu. Dardanel Ýcra Kurulu Baþkaný Mehmet Önen ile gelen tepkiler sonrasý bu üretim bandýnda bir deðiþikliðe gidilip gidilmeyeceðinden þirketin yeni yatýrýmlarýna kadar birçok konuyu konuþtuk. Çýplak elle dokunmanýn yakýn zamanda artýk olmayacaðýný belirten Önen "Görüntülerdeki poþet üretimimiz toplam cironun binde 5'i kadar. Yüzde 1'i dahi deðil. Çok küçük bir kýsým. Otomatik sisteme geçiþ için deðiþim baþladý. Muhtemelen önümüzdeki ay devreye alacaðýz." dedi. Önen ayrýca Yunanistan'daki bir firma ile satýn alma görüþmelerinin devam ettiðini belirterek, "Satýþý kýsa zamanda sonuçlandýrmayý planlýyoruz. Oradaki firma ve bankalarla görüþmelerimiz sürüyor. Çünkü alacaðýmýz firmanýn belirli bir banka borcu mevcut. Kýsacasý banka borçlarýndan þirketi temizleyip öyle alacaðýz. Yoksa satýþ gerçekleþmez." ifadelerini kullandý.
Yer Ýmleri