Bu video yu izleyin dardanel müdürü þöyle diyor 2 milyon dolarlýk ton balýðý ile 15 milyon dolarlýk üretim yapýyoruz diyor. Yani 7.5 kat anladýnýz siz onu😎
Bu video yu izleyin dardanel müdürü þöyle diyor 2 milyon dolarlýk ton balýðý ile 15 milyon dolarlýk üretim yapýyoruz diyor. Yani 7.5 kat anladýnýz siz onu😎
Niye bilanço bir dursun diyoruz, bir sabredin bakalým diyoruz..
Bu da demektir ki 45 milyon euro luk uretim olacak gene 200-250 milyon Tl arasi satis demek..ne uzar ne kisaliriz..finansman gideri optimize olursa net kar yazar moral verebilir yilsonu gene de..iyi bayramlar..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bu sirket olcek buyutmek istiyorsa ya Kuzey Avrupa li ya da Uzak dogulu bir ortak almak zorunda bence..ytdegildir
Bu adam "370" mln ciro dedi..
(Akýllandýk basamaklarý teker teker çýkýyoruz, önümüzü artýk daha rahat görüyoruz demedi mi)..! Peki bu hedefi neye göre verdi ?
"34" mln'luk hammadde Ocak ayýna kadar erirse bunun geri dönüþ yansýmasý dardl'ye ne olur ?
Çünkü bunun içinde tedarikçisi olduðu sandvich ve dardenia da var..
Finansman gideri su an için ipotek karþýlýðý kullandýðý kredi (13 mln €) ve son kullandýðý (51mln var) ( 5 yýl )..
Bu durumda bile 2017 satýþ hedefi tutturulursa sermaye kadar kar yazmasý gerekir. (25/30) civarý finansman gider kalemi olsa..
Arkadaþlar "400" pd görmem gerekiyor ilk etapta. Bunun içinde sabýrla Mart'ý beklemek gerekiyor.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir..
Iyi bayramlar..😊
Banvt de olay farkli..olayin icinde siyaset var, tekel olma yolunda ilerliyorlarmis..ytdegildir
Bir de þöyle bakalým..
Ana pazar deðiþikliði.
25/35 arasý yýllýk kar yazdýðýnda.
2017 hedef'inde tutturulduðunu da düþünürsek,
P/D ne olur yada olmalý.
370 mln hasýlat üzerinden ve sermaye kadar kar gelurse F/K ne olur yada olmalý.
Iþte biz ya bunlarý satýn alacaðýz yada satýp gideceðiz.
Ben satýn alan taraftayým. YTD
Her koyun kendi bacaðýndan asilir.
Yer Ýmleri