Benimde beklentim çok yuksek.
Bi anda kopacak
Arkasindan baktiracak..
SM-G985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun az aldým ama eger hýzý hareket etmezse azar azar gozden çýkarabýleceðým mýktarda parayý buraya aktaracaðým..emnýs vs den hýcbýr eksýðý yok fazlasý var bence ...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
nerde bu ekýzcýler..en son cosmoydu sanýrým býr baþladý ,sonra kýmse tutamadý...bakalým ekýzde neler olacak..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
64459 lot bekleyen
Dün taban bugün tavan??
ispanyada zeytin yagi krizi.hasat azmis..dunyada fiyatlar artacakmis.turkiyede hasat iyi imis sira nihayetinde ekize geldi..ekizin degeri ortaya cikacak.
ekýzcýler hadý iyisiniz..bakalým ýlk durak neresý olacak
Yer Ýmleri