Þirket isim deðiþikliði ile ilgili olarak hala bir karar yok.Bir süredir þirket ile ilgili bültenlere haberde düþmüyor.Bir ara arka arkaya haberler geliyordu.O furya sona erdi.

En büyük beklenti 1 temmuz itibariyle gözaltý pazarýndan çýkýp çýkamayacaðý ile ilgili.SBK holding le ilgili olarak SPK nýn uyarýsý ve cezalandýrmasýna gerekli düzeltmeleri yaparak ve dahi þirket sahibi deðiþerek bu sorunu bertaraf etmiþ gibi görünüyor.Sermaye kaybý yeni satýnalma ve GYO ya dönüþüm projesi ile ortada kalmayacak gibi .Bununla birlikte son bilançolarda kar etmeye baþladý.Gerçi bu kar sermayenin iþletilmesine dayalý bir kardý ortada bir faaliyet yoktu.

Ben yönetim kurulu sonrasý hissenin yukarýlarý hedefleyeceðini düþünüyordum gözaltý pazarýndan çýkma beklentisiyle.1.43 zirve yaparak an itibariyle 0.97 kuruþlarda geziyor.Ben bu tür bir geriye düþüþü þirketin yeni sahibinin tüm olumlu geliþmelere raðmen piyadaki malý toplayamamasýna baðlýyorum.

Bu noktadan sonra açýkcasý ben þirket yönetim kararlarýna deðil de SPK nýn vereceði karara bakýyorum.Kaderi 1 temmuz itibariyle deðiþebilir yada en az 2018 baþýna kadar buralarda sürünmeye devam edebilir.