Durumu sayýn Deniz bey çok iyi anlatmýþ onun üstüne ekleyebileceðim þu þekilde Yatýrýmcý arkadaþlarým. Mahkeme tutanagýnda gözüktüðü gibi alacaklý müdahiller her ne kadar eksiklikler tamamlansýn dese de 3 sayfada gözüktüðü gibi son cümlelerinde ben hariç herkes iflasýný istedi. Hakimde gerekçeli olarak iflasý verdi.. Bunu yorumlarsak ortaya þu çýkýyor gerekçeli karar kime gelecek o duruþmadaki davalý yada davacý kiþilere gelecek Alacaklý kiþiler iflsasýn üstüne itiraz dilekçesi verir mi vermez... Müjdat tarafýndan bakalým Müjdat ýn Gerekçeli iflasa bile itiraz edeceðini düþünmüyorum þüpe duyuyorum sayýn deniz yukarýda anlatmýþ neredeydin þimdiye kadar sana verilen zamaný neden daha iyi deðerlendirmedin borçlarý 1 tl olsa ödemedin ödedin ama þu þekilde antre depodaki mallarý grup þirketine sattým derken karþýlýðýnda senet aldým diyor ya resmen jeneratörün içini boþalttý son 6 ayda o mallarý ne yaptý yeni kurulan þirkete verdin iyileþtirme projesi kapsamýnda çalýþýyoruz diye o þirket ne yaptý millileþtirdi karþýlýðýnda çek verdi , son 44 milyon karý bilir kiþi kabul ettimi etmedi ... bu durumda Müjdat uslu ya istinatta güvenilinir mi kesinlikle hayýr... geriye kim kaldý ben murat doðan koskoca genpower jeneratörün iflasýna hayýr diyecek tek kiþi þirketin sahibi ben deniz... Benim annýmda keriz mi yazýyor.. son 15 ayda 4.250 tl mahkeme giderim oldu böyle bir istinat temizine gidermiyim buna siz karar
vereceksiniz. Nasýl mý ? þu þekilde yapýlacak olan gideri hep beraber karþýlýyacaðýz nasýlmý beni herkes tanýyor GENYH hissedarlarý bana masraflar için 100.000 lot hisse verecekler ben bu hisseleri nakite çevirip kaynak yaratacaðým elimdeki son duruþmadaki belgeler de dahil edilirse 4250 adet belgeyi ve mahkeme özetini uyaktan alýp kaðýt üzerine döktükten sonra ehil bir avukat bulup gerekçeli iflasa itiraz edeceðim . Sizlerde isterseniz Söz sizde ister evet ister hayýr diyin... 100.000 hisseyi nakiti çevirdiðimde 10.000 tl eder geçmiþ yýllar mahkeme gideri düþüldüðünde geriye 5.750 kalýr onunlada itiraz edip en azýndan inceleme hakiminin ilgisini çekip kararý geri mahkemeye gerekçeli olarak gönderttirebiliriz ... ve Hikaye kaldýðý yerde devam eder sizlerin de umutlarý bitmemiþ olur. MURAT DOÐAN
05452990902
muratdogan7887@gmail.com

Alýntý yaparak yanýtla
))) hazýr ol müjdat ben geliyorum yakýnda bakalým polisacý nereye soktun erittin hurda mý yaptýn bir anlayalým..

Yer Ýmleri