Oldukca acik sorayim. Cunku hala anlayamadim.
Ortaklari, burda amac nedir? Yani nasil bir sonuc almak istiyorsunuz veya nasil bir sonuc almaya calisiyorsunuz?
Oldukca acik sorayim. Cunku hala anlayamadim.
Ortaklari, burda amac nedir? Yani nasil bir sonuc almak istiyorsunuz veya nasil bir sonuc almaya calisiyorsunuz?
bizimki ( müjdat kardeþim) 7000 jeneratör satmýþ, parayý almýþ..beleþemi vereceðiz jeneratörleri.
leasing þirketi, bize kredi açmamýþ ki.....bizi ne baðlar.....borçlu olan biz deðilizki......
parayý ödemeyen, gitsin 7000 jeneratörü versin.
biz o parayý yiyeli çooooook oldu.
biz iso500 e girdiysek, o alýþveriþ sayesinde girdik.....
git lesaing kredisi ayarla, müjdat kardeþim , sana 10 bin jeneratör faturasý kessin, jeneratörleride teslim etsin. lafýmý olur.
Ortada jenerator yok ki? Ne jeneratoru? Kirci'ya jenerator verdim diye gosteriyor, Kirci da gidip o jeneratorler karsiliginda kredi aliyor. Seri numaralari ile oynuyorlar, onu bunu degistiyorlar, ayni mala 6 yerden kredi aliyorlar. Ayni sekilde Kirci aldim diye fatura gosteriyor, Genpower da gidip onun karsiliginda kredi aliyor.
Bu adamlarin davasi (senin Mujdat sahtekarinin da) 2013 tarihli. O tarihte yurtdisina cikma yasagi konuluyor Mujdat sahtekarina. Yani bu hisseleri alan yatirimci bu olaylara hic bakmamis mi? Hissenin rallisi Kircinin iflas istemesi ile basliyor.
Ortada birsey yok. Bu sirketten hala ne almak pesindesiniz? Niye soylemiyorsunuz. Sahtekar ucan kusu dolandirmis, herseyi aktarip kacirmis, gunahini bile kopartamazsiniz.
Tabloda da görüleceði üzere, Kýrcý'nýn 2013 yýlýndan satýcýsý Genpower olan 161 milyon dolar tutarlý leasing kredilerden, 171 milyon lira ve 9 milyon 999 bin dolar Genpower tarafýndan ayný gün veya birkaç gün içerisinde tekrar Kýrcý’nýn hesaplarýna transfer ediliyor. Genpower ayrýca söz konusu kredilerden sonra Kýrcý'nýn yaný sýra EOVÝ Mülk. Yön. Hiz. Tic. Ltd. Þti. ( EOVÝ) hesaplarýna da 61 milyon lira ve 3 milyon 750 bin dolar tutarýnda transfer gerçekleþtiriyor. EOVÝ'nin banka hesaplarýnýn incelenmesi neticesinde 2013 yýlýnda EOVÝ ile Kýrcý'nýn yoðun bir para hareketi içerisinde olduðu ortaya çýkýyor.
Ayrýca söz konusu firmanýn yöneticisinin, Kýrcý’nýn operasyon yetkilisi olan Yýlmaz Ergün Dursun olduðu ve ayný þahsýn eþinin þirket ortaðý olduðu tespit ediliyor. Genpower tarafýndan Kýrcý ve EVOÝ’ye aktarýlan toplam tutar 232 milyon lira ve 13 milyon 749 bin dolarý buluyor.
Eski takaslari olan biri atabilir mi? 2013 senesinden beri. Ordan cikarmaya calisayim bu Uslu'nun ne zaman aldigini.
Ben bu Uslu'ya takildim. Adam 6 ay "bu isi bilen mali musavir mal aliyor" algisi olusturmus forumlarda kapanmadan once tahtanin sirasi. Ilk alimini ne zaman yapmis, meblagini bilen var mi?
Adam gercekten elinde mal patlamis kumarbaz mi, yoksa bunun baska bir hinligi mi var ona bakalim.
Riza Yildizdas... effendi bir doktora benziyor. Ne zaman almis yarim mlyon lotu bilen var mi? Kap'ta hic aciklama yok. Mazhar Zorlu iken mi almis?
Yer Ýmleri