Bu saatten sonra temyize gidecek 2 kiþiden biri bendim, burada benden özür dilenmediði sürece temyize gitmiyorum...
Murat doðan
Bu saatten sonra temyize gidecek 2 kiþiden biri bendim, burada benden özür dilenmediði sürece temyize gitmiyorum...
Murat doðan
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Gitmezsen gitme. Kimden özür bekliyorsun? Hissesi olmayan 666'dan mý?
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neymiþ efendim......" AZDAN AZ GÝDER, ÇOKTAN ÇOK"......onlarýnda parasý batacak........
gelin size bi soru sorayým......
hanginiz yatýrým hesabýna baktýgýnda....( DAHA DOÐRUSU HESAPLARINA- arkadaþlar tek hesap olduðunu sanýyolar)
" X milyon LÝRALIK çeþitli hisse senedinin yanýnda, 1 milyon lot genyatýrým hissesi" gördüðünde KAFAYA TAKAR VE UYKUSU KAÇAR......
ALLAHIN SÝZE VERDÝKLERÝ ÝÇÝN ÞÜKREDERSÝNÝZ VE HAYATINIZA DEVAM EDERSÝNÝZ......
tem de, jeep ve mersedesler, ceza geleceðini bile bile, emniyet þeridini kullanýr, hýz ihlali yapar, sonradan binlerce liralýk ceza öderler. hiç te UMURLARINDA olmaz......
Sizin moraliniz çok bozulmuþ anlaþýlan.
Bunu da mý iddia edenler oldu?
Sayýn 666 sormak istiyorum ilk üyelik 17/02/2017 ilk yorum 06/10/2017 genyh ilk yorum :03/11/2017 hayýrdýr yolunuzumu kayýp ettiniz elinizde 1 lot yok 5 saat genyh bizimi araþtýrdýnýz daha önceki yazýlarýnýz mepet, logo, link, halk bank, soda, gözde, escom, tavhl hatýrlatýrým biz battýk ne ilginizi çektide buraya damladýnýz sayýn mesut kemal dava açtý diyemi geldiniz.. Yada ben 200.000 hisse arýyorum diye mi neden ?
Doðruyu yaz. Tahta kapandýðýnda kaç lotun vardý þimdi kaç lotun var?
Yer Ýmleri