Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 155/470 ÝlkÝlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 1,233 - 1,240 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1. gerçekten üzüldüm

[

deðerli kardeþlerimiz,Murat doðan ve Deniz nickli beyefendilerin ruh hallerine gerçekten üzüldüm..Sizlerde eskiyi býrakýn son 2 günlük paylaþýmlarýna bakarsanýz,eminim sizlerde üzüleceksiniz.
    Ýþte borsa da küçük yatýrýmcý olup,elindeki bir miktar parayýda kaybedince gelinen durum bu oluyor.Bu iki deðerli kardeþimizin bence gidecekleri yer,ruh saðlýklarýný yeniden kazanacaklarý teþekküller veya uzunca bir süre çok iyi dinlenebilecekleri ucuz tatil beldeleri olmalý.Allah yardýmcýlarý olsun.
    Sn.MURAT beyin yazdýklarýndan 2 örnek vereyim;
    1-Murat Doðan,Ankara da 2500 jeneratörü yerinde ziyaret etmiþ...insan jeneratörü neden ziyaret ederki,hemde 2500...hadi diyelim gitti onlarla sohbet etti,ve bunu günde 5 jeneratörle yaptý...en az 3-4 yýlýný bu iþe vermesi gerekiyor...veya þu da olabilir ayný jeneratörü 2500 kere ziyaret etmiþ olabilir(bu þekil daha akýllýca).
    2-Ýki gün önce istinafa kendisinin gitmeyeceðini yazmýþtý...biraz önce istinafa bizlere acýdýðý için gideceðini yazmýþ...bir karar verse .Bence istinafa filan gitme Murat bey....boþver ....istinafýn davayý geri çevirme durumu varsa ,sizi dinleyince iflasý hemen onaylarlar.
    Deniz nickli Hocamýn durumu M urat beyden de daha vahim,sadece bir cümle yazayým,baksanýza GENPOWERÝ BEN BÝLE KURTARAMAM...diyor....herkese slm.

Amma sirke cevirdiniz burayi yahu.

Murat Dogan, GAMA ile ilgili ne gorduysem yazdim. Bu aklandigin, oteki konularda burada cozutmadiginiz anlamina gelmez. Yok borsdadan anlamayan mali musavir 10 liraya satacakmis, yok gece aradilar 4 liraya alacaklar hepsini. Ne bileyim sen elindeki hisseye gore burda fiyati manipule edip kazanc saglamadigini. Sagliyorsundur da. Saglamiyor olsaydin o mali musavirin yakasina yapisirdin hikayesine seni de vaktinde inandirmis diye. Sonra satip cikmissin, burda bir sekilde kazanc sagliyorsun, o yuzden hala kankasiniz.

Benim burda anlamadigim, burda milyon lotu olan bu insanlarin yakasina niye yapismiyorsunuz.

Defalarca yazdim, milyon liralari olan insanlar, bu kadar saibeli hisselere bulasmazlar diye. Borsagundemin hikayesi 2014 tarihli, fisli sahtekara yurt disi yasagi 2013'te gelmis. Niye bulassin milyonlari olan buna 2015'ten sonra? Bulasmissa kumarbazin tekidir. Birsey bildiginden degil. Sadece sizde var zannetmeyin milyon liralar. "El yumrugu yemeyen, kendi yumrugunu balyoz sanarmis" misali.

Olaydaki mantiksizlik silsilesini bir turlu anlayamadim. Dusunuyorum da elimde milyon lirami bagladigim, 2 sene her allahin gunu topladigim bir hisse kapandi. Bu isle ugrasmak isteyen bir arkadasimiz var. Anlasmasini yaparim 30 bin lira veririm takip etsin adima diye. Bir de anlasmaya bonus sarti koyarim: "Hissede istedigim su sonuc alinirsa, 100 bin lira da bonus verecegim" diye. Olay biter. O sahsin da ne gidip forumlarda para toplamasina, ne hisse ticareti yapmasina gerek kalir. Cunku 100 binin hayaliyle gece gunduz ugrasir.

Bunu birak... Hadi elimdeki hisselerin onemi yok diyelim (ki mumkun degil bu 2 sene her allahin gunu vakit harcamissam). Ben 6 ay KAP'a haber yollayip kac kisinin kanina girmissem, utancimdan butun masraflarini ustlenip bu yukarda dedigimi yaparim herkesin adina.

Ozetle, sizin amaciniz nedir, niyetiniz nedir anlamak mumkun degil. Yanliz ben bir yatirimcisi olsam, sizlerin yazdiginin hicbir satirini kaale almam.

Alýntý Originally Posted by Mahulli Yazýyý Oku
    [

deðerli kardeþlerimiz,Murat doðan ve Deniz nickli beyefendilerin ruh hallerine gerçekten üzüldüm..Sizlerde eskiyi býrakýn son 2 günlük paylaþýmlarýna bakarsanýz,eminim sizlerde üzüleceksiniz.
    Ýþte borsa da küçük yatýrýmcý olup,elindeki bir miktar parayýda kaybedince gelinen durum bu oluyor.Bu iki deðerli kardeþimizin bence gidecekleri yer,ruh saðlýklarýný yeniden kazanacaklarý teþekküller veya uzunca bir süre çok iyi dinlenebilecekleri ucuz tatil beldeleri olmalý.Allah yardýmcýlarý olsun.
    Sn.MURAT beyin yazdýklarýndan 2 örnek vereyim;
    1-Murat Doðan,Ankara da 2500 jeneratörü yerinde ziyaret etmiþ...insan jeneratörü neden ziyaret ederki,hemde 2500...hadi diyelim gitti onlarla sohbet etti,ve bunu günde 5 jeneratörle yaptý...en az 3-4 yýlýný bu iþe vermesi gerekiyor...veya þu da olabilir ayný jeneratörü 2500 kere ziyaret etmiþ olabilir(bu þekil daha akýllýca).
    2-Ýki gün önce istinafa kendisinin gitmeyeceðini yazmýþtý...biraz önce istinafa bizlere acýdýðý için gideceðini yazmýþ...bir karar verse .Bence istinafa filan gitme Murat bey....boþver ....istinafýn davayý geri çevirme durumu varsa ,sizi dinleyince iflasý hemen onaylarlar.
    Deniz nickli Hocamýn durumu M urat beyden de daha vahim,sadece bir cümle yazayým,baksanýza GENPOWERÝ BEN BÝLE KURTARAMAM...diyor....herkese slm.
    Genpower Jeneratörün Ankara Ostim deposu , Gölbaþý Deposu , Fabrika Deposu buralara yapýlan ziyaretlerde hepsi hazýr olup beni karþýladýlar zaten bu depolarda 1500 yakýn hali hazýrda bekleyen 2016- 2017 üretimi jeneratörler vardý.. kalan diðer jeneratörler Ankara Büyükþehir Belediyesinin 2005 ile 2011 arasý ihale ile aldýðý 750 jeneratörden ibaret. kalan 250 adet jeneratörde Belediye , Kaymakamlýklar ve saðlýk ocaklarýnda bulunan Üretimlerdi Ben bunlarý neden dolaþtým anlatýyým mý;

Üretim yýlý tarihi stok numarasý, parti numaralarýný aldým Kýrcý jeneratördeki dolandýrýlan jeneratör lerle ayný mý diye sorguladým karþýma ne çýktý biliyormusun... Ýþte bunu senle paylaþmam GÝZLÝ bilgidir.. çok merak edersen Ýstanmuldaki Hukuk Mahkemelerinde Kýrcý Jeneratör Davasýnýn Dosyasýnýn içinde var .. ... ben birþey yapmýþsam vardýr bir nedeni sayýn yatýrýmcý yapýlmayan hiç bir þey tarafýmýzdan anlatýlmaz yazýlmaz ... Sizinde bizi bir deli olarak yada ruh halimizin bozuk olduðumuzu düþünmüþsünüz ruh halimizin bozuk olduðu doðrudur. En kýsa zamanda dediðinizi yapacaðým Tatile gideceðim özeleþtiriniz için teþekkürler tamda size yakýþýr yaklaþýmlar ve yorumlar !!!
    Son düzenleme : Murat DOÐAN; 10-11-2017 saat: 12:02. Sebep: imla
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Üretim yýlý tarihi stok numarasý, parti numaralarýný aldým Kýrcý jeneratördeki dolandýrýlan jeneratör lerle ayný mý diye sorguladým karþýma ne çýktý biliyormusun... Ýþte bunu senle paylaþmam GÝZLÝ bilgidir.. çok merak edersen Ýstanmuldaki Hukuk Mahkemelerinde Kýrcý Jeneratör Davasýnýn Dosyasýnýn içinde var .. ... ben birþey yapmýþsam vardýr bir nedeni sayýn yatýrýmcý yapýlmayan hiç bir þey tarafýmýzdan anlatýlmaz yazýlmaz ...
    Ne yapmissin yani? Bunlar ta 2014 yazilarinda anlatildi. Kirci de Mujdat da beraber is yapan sahtekarlar.

Tabloda da görüleceði üzere, Kýrcý'nýn 2013 yýlýndan satýcýsý Genpower olan 161 milyon dolar tutarlý leasing kredilerden, 171 milyon lira ve 9 milyon 999 bin dolar Genpower tarafýndan ayný gün veya birkaç gün içerisinde tekrar Kýrcý’nýn hesaplarýna transfer ediliyor. Genpower ayrýca söz konusu kredilerden sonra Kýrcý'nýn yaný sýra EOVÝ Mülk. Yön. Hiz. Tic. Ltd. Þti. ( EOVÝ) hesaplarýna da 61 milyon lira ve 3 milyon 750 bin dolar tutarýnda transfer gerçekleþtiriyor. EOVÝ'nin banka hesaplarýnýn incelenmesi neticesinde 2013 yýlýnda EOVÝ ile Kýrcý'nýn yoðun bir para hareketi içerisinde olduðu ortaya çýkýyor.

Ayrýca söz konusu firmanýn yöneticisinin, Kýrcý’nýn operasyon yetkilisi olan Yýlmaz Ergün Dursun olduðu ve ayný þahsýn eþinin þirket ortaðý olduðu tespit ediliyor. Genpower tarafýndan Kýrcý ve EVOÝ’ye aktarýlan toplam tutar 232 milyon lira ve 13 milyon 749 bin dolarý buluyor.

5. Eee para transfer etti diye illa dolandýrýcý veya sahtekar mý olmasý lazým? Ýddialarla olmuyor bu iþ.
    Hele bi gerçek gün yüzüne çýksýn...

LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by mesud Yazýyý Oku
    Eee para transfer etti diye illa dolandýrýcý veya sahtekar mý olmasý lazým? Ýddialarla olmuyor bu iþ.

Transfer ettiði parada sorun yok sayýn mesud ama o para genyh konsilede ettiði bilançoyu ilgilendiriyorsa gün geldiðinde adama sorallar... Görevi neden kötüye kullandýn diye deðil mi....
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

7. o dönemde satýlan jenaratörlerden alýnan 250 milyon tl hesapalarýnda görülmüyor genpower jenaratörün sorun bu ya bu malý satmadý stoklarýnda hala var yada sattý parayý ne yaptý borç ödemesi gerekirdi 250 milyon bu boru deðil o parayla 10 tane fabrika açýlýrdý düþünün yani

Alýntý Originally Posted by mesud Yazýyý Oku
    Eee para transfer etti diye illa dolandýrýcý veya sahtekar mý olmasý lazým? Ýddialarla olmuyor bu iþ.

Mahkeme davalari var bu isi Kirci ile beraber yapmislar diye be kardesim. Ortada jenerator falan yok, cogunu boyle hayali yapmislar iste. Kirci aldim gostermis, bu sattim gostermis. 3-5 jeneratoru ordan buraya aktarip durmuslar. Bankalardan para toplamislar.

Adam donuna kadar soymus herkesi. Yani ne gerekiyor adamin sahtekar oldugunu anlatabilmek icin?

Sayfa 155/470 ÝlkÝlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •